Napsat recenzi

Zkažená dovolená - jak přežít v hotelu SAFA - návod níže

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 601x
Recenze se líbila: 559 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zkažná dovolená !

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel staršího typu. Pokoj uklízen jen sporadicky, ale postele prohlédnuty každý den hned po ránu, jakmile odejdete na pláž. Pokud zanecháte dinár, tak je sebraný a bordel nechaný. V koupelně je plíseň a špína kam se podíváte. Pod postelí stoletý prach. Ručníky a osušky věčně chybí, neustále naháníte uklízečku, aby Vám je dala, pro tři lidi dostanete dvě!!

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Snídaně - sladké pečivo, bageta, margarín, marmeláda, zelenina (většinou zavadlá - asi zbytky od večeře), lečo, minipalčinky - max. dostanete 2 kousky. Pokud chcete např. smažená vejce, musíte si zahrát hru na "číhanou" Jak se hraje? Číháte u pultu na kuchaře a jakmile se objeví zaujmete bojovou pozici, aby se na vás dostalo. Soupeřem Vám jsou Rusáci a Arabové. Čaj - smetí té poslední kvality - zalité vlažnou vodou - blééé. Káva - nic moc, ale lepší jak čaj.

Oběd - kosti od kuřecího masa nebo (asi) hovězí samá šlacha v UH omáčce (univerzální hnědá) + příloha. Opět je pro Vás připravena "bojovka" - co si kdo urve. Ovoce - pouze meloun. Zákusek je na příděl.

Odpolední snack - tak to je hra : Ať žije salmonela!! Půlky baget s neidentifikovatelnou zeleninou, zabalené v igelitu. Koblížky plné tuku (žlučníkáři si pak zažijí legraci), či zbytky sladkých koláčků od snídaně.

Večeře - viz. oběd.

Pití do plastových kelímků(různého zápachu). Pijete colu s příchutí piva, pivo s příchutí Fanty ... a k tomu bonus růžová rtěnka od předchozího poživatele.

Víno - ředěné, alkohol - 90% voda či nic - přijďte za 5, 10, 20 minut - nejlíp " už nechoďte!! "

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení hotelu je starší. Pokud bude čisté, tak to není problém. Ovšem v Safě je špína kam se podíváte. Personál u baru je laxní, vychutná si Vaše čekání na 120 ml nějakého pití. V jídelně chybí věčně talíře, příbor si kolikrát musíte najít na jiném stole ...

Bazény jsou plné chemie (večer i ráno tak lijí několik kanystrů) - asi chybí pořádná filtrace - pokud vůbec existuje!

Na pláži animátor - ten jediný stojí za pochvalu.

Jinak tragédie!!!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž by si zasloužila ráno vyhrabat smetí mezi deštníky. Deštníků je velmi málo, lehátka jsou rozbitá a taktéž je jich málo. Takže zase si trošku zahrajte - tentokrát "Kdo z koho "

I když si přivstanete a lehátko si zajistíte, tak Vám ho někdo drze sebere a nebo přijde Beach security a prostě Vám lehátko sebere, že je jinak označené a pak ho za peníze předá jiným národnostem (lehátko, které jste si ráno vzali s hromady na hotelové pláži)

Taktéž dva slunečníky bez oranžového označení - jsou na hotelové pláži a nejsou pro hosty (tedy jsou - pokud si připlatíte)

Moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu ničím nepřekvapí - je to prostě Tunisko. V blízkosti je market, kde se dá koupit za pevné ceny. Večer před ním 4 kluci mají program - líbí se to hlavně dětem. Podél moře dlouhá promenáda do přístavu.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Shrnuto a podtrženo - v Safě si prostě zahrajete hru " O přežití" - najíst se a zabojovat si o kousek masa, sehnat uklízečku s ručníky, vydupat si úklid pokoje, neustále být ve střehu a hlídat si obsah svých zavazadel (uklízečka Vám je ráda zkontroluje) u bazénu si poutíráte pár stolů, na pláži si zabojujete o lehátka, v baru vyzkouší Vaši trpělivost ve frontách na pití, na jídlo, ... No nekupte to za ty prachy :- ))).

Vážení čtenáři této recenze! Až Vás napadne jako mne nevěřit, že toto všechno je pravda, tak potom Vám přeji krásné a ničím nerušené zážitky " ve hře o přežití" :- )) Jen mám malé upozornění - nečekejte, že budete vítěz. :- ))

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání