Napsat recenzi

Otřesná dovolená, nikdy více!!!

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 615x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme v Tunisku letos podesáté a vždy v 3* hotelu, ale něco takového jsme nezažili, všude to vždy fungovalo, ubytování i jídlo a pití v pořádku, tady nás šidili na všem a zaplatili jsme neúměrnou částku cestovce za to, že jsme nemohli v plné míře vinou hotelu čerpat all inclusive a podáváme na hotel stížnost, kterou nám i delegát na Safě podepsal.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Vyhovující

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Fronty na všechno, stále něco chybělo, talířky, příbory, když přinesli ráno na tácku salám Junior, vrhli se na něj Rusové a Arabové, a 2 lidé těchto národností tácek rozebrali a my ostatní čekali na další, kdy lidé už byli tak naštvaní, že potom salám brali obsluze přímo z talířku rukama!!! Jídlo zdaleka neodpovídalo 3***, nedalo se srovnat třeba s výběrem v hotelu Sun Club na Djerbě nebo svého času na Garden Parku (nyní Minotel Resort). V lodnách s masem často zůstali jen kosti od kuřete. V baru nás doslova šikanovali, v jiných hotelech běžne nabízeli jejich Boukhu, Cedratine, Muskat, Timbarine, zde nic z toho nebylo, jen vodka pančovaná vínem se shnilých hroznů a whisky téže kvality a a ještě o toto musel člověk žebrat, protože sice dovezli ráno 2 kartony, ale šéf s recepce s lihovinami kšeftoval venku na ulici, takže pro nás všechny na celý den zbyly třeba 2 láhve a to ještě když jsme žádali vodku, buď nebyla a nebo barman řekl za 5min a když jsme šli za 5 min, tak řekl, že za 20!!! No šikana!!! Výběr na snídani, oběd i večeři ubohý, na svačinu zatuchlé bagety. Odpolední inzerovaná káva často nebyla. Zákusky k večeři a i k obědu na příděl, protože by je rozebrali Rusové a Arabové.

Ze starého tuňáka chytla ve stejný den půlka hotelu salmonelózu, kdy se lidé, kteří se báli zavolat lékaře, trápili sami 4-5 dnů na pokoji. Mého 77-letého otce odvezla rychlá sanitka s vysokou horečkou a průjmem a strávil 3,5 dne v Hammametu na klinice na kapačkách. Mě odvezli den poté, co jsem se trápila na hotelu, aby tam 12-ctiletý synovec nezůstal sám, také vysoká horečka, na průjem nic nezabíralo, zvracení... Kapačky 2 dny + kombinace všech léků na průjem dohromady-Ercefuryl, Imodium, Smecta v koňských dávkách. Nikdy jsem průjmové onemocnění takové síly nezažila a v Tunisku jsem byla předtím 9x, ani v Egyptě jsem to nezažila!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

I když jsme nechávali denně pokojské 1 tun.dináry, uklízela sporadicky, často jsme museli žádat o čisté osušky a věčně chyběl toalet.papír.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž pěkná, moře také, ale zoufalý nedostatek slunečníků a lehátek, takže kdo si po 6.h ráno nešel obsadit, tak neměl, a i nám se 2x stalo, že nám lehátka stejně někdo ukradl, i když jsme na nich měli osušky. Přišli jsme v 10h na pláž a na našich lehátkách leželi drzé Polky či Slováci.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Dalo se, i když dojem kazily odpadky.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Hrozný a nikdy více!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Veverka: SAFA - hororová dovolená za hodně peněz!!!! - 19. 7. 2013 17:31

Souhlasím s recenzí v tak jak je napsáno, tak to skutečně je. ŠÍLENÉ, ŠÍLENÉ !!! Pro mě to bylo 14 dnů hororu za dost peněz. Nikdy více na SAFA hotel!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání