Napsat recenzi

Za ty peníze jeďte JINAM!!!!!

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Nechápu dobré recenze k tomuhle hotelu - buď to byla jejich první dovolená v životě a nebo jste měli v hotelu dobré kamarády a to nechci být sprostá.. Nejsem náročná, ale tohle bylo příliš a pokud nechcete mít zkaženou dovolenou tak fakt jeďte za ty peníze jinam, protože my jely za sluníčkem a říkala jsem si, že řešit nic nebudu, ale po třech dnech té hrůzy to ani nešlo. Už letadle žádný alkohol, na mou žádost o colu mi odpověděl stevard, že ne. Dal jsem to neřešila. Po příjezdu na hotel to bylo všechno v pořádku, hotel je čistý. Ale pak to začalo přístup personálu jak v baru tak i v jídelně to jsem nezažila. Platíte si all inclusive a máte v tom JEN colu, fantu a sprite a to se do kola taky pořád pít nedá vodu tam nemáte žádnou, musíte si kupovat každý den. Ani na začátku žádnou balenou nedostanete. A alkohol vás nikdy neopije. Pokud budete blázni a pojedete tam a budete si chtít dat nějaké alko - vezměte si své!!! :-) můžete vypít 10piv litr vína a několik panáku a budete střízlivý jako nikdy :D takže to tam všechno šidí, i když vy si za to zaplatíte a co se týče jídla, pořád to samé dokola, moc si nepochutnáte a není z čeho vybírat. Na večeři máte možnost grilovaného kuřecího masa, když se vystojíte řadu 15min tak vám kuchař dá 3 kousky z toho jsou to samé kosti minimálně masa, říkám mu ať mi přidá, že jsme tři a on, že ne, jestli chci tak můžu dělat tu práci za něj, takže já si za to zaplatila jídlo nedostanu, no ten večer jsem šla hladová spát a už jsme na jídlo do hotelu nešly, vedle hotelu je skvělá kavárna a skvěle tam vaří, pro tři káva, cola, jejich čaj a hlavní jídlo a zaplatíte 40dinaru tak jen taková rada, kdyby jste byli hladoví :D Jedním slovem hrozné! Hotel opravdu nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Za tu cenu je to slušné, vždy bylo uklizeno. Ale terasa je malá, vejdete se na ní tak max. dva.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Minimální výběr, měla jsem problém si vždy něco vybrat. A každý den to samé.

Snídaně- každý den omeleta, najdete tam i nějaký párek, vajíčko a nějaké sladké věci.

Oběd- každý den špagety bez masa, pizza - obyč, a nějaké maso.

Večeře- zase špagety, občas ryba nebo kuřecí maso, které Vám stejně nedá!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

všechno staré hlavně ulepené a nic se neuklízí.

Personál je drzý na neochotný, co si sami nekoupíte tak nemáte v tomto hotelu!!!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Tam to bylo velice příjemné, ale pláž je malá, protože si tam jeden pán pronajal část pozemku od hotelu a postavil si tam bar, o to je ta pláž menší a málo lehátek. V tom baru se vše platí, je tam od hotelu je budka kde čepuje opět jen colu, fantu a sprite. Chodily jsme na pláž kolem 10-11hod, je pravda, že lehátek je málo, tak jsme ležely vždy nedříve na zemi, ale po nějaké době cca hodině lehly a našly volné lehátka. Sprchy na pláži nechutné, stačilo mi nakouknout a už jsem tam nešla.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

nikde nic, otravní obchodníci akorát

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

už nikdy!!!!! Nekažte si dovolenou ;-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Monika Němečková: Děs a hrůza - 26. 8. 2014 15:32

Tak tento komentář je pravdivý. Jsem doma s rodinou od čtvrtka a jěště jsem se z této dovolené nevzpamatovala vše co tady píšete je pravda. Nikdy jsem nezažila tak otřesný hotel s tak arogantní delegátkou jako je paní Eva Dunajčíková .Je zde špína a neochota, nekvalitní jídlo, alkohol ředěný vodou. Plážový bar je hrůza a toalety tak na žloutenku...... Monika reagovat

Zdenka Mládenková: Špína a opět špína - 26. 8. 2014 20:59

Také souhlasím, je to pravda. Jestli někdo píše, že je tam čisto, tak nevím zda neměl růžové brýle. Na 2 patře, kde je koberec máte pocit, aby jste si nezamazali boty. Při příjezdu do hotelu vás uhodí do očí vstupní dveře na recepci, celé ulepené a špinavé po týdnu odjíždíte a vidíte stále stejný obrázek a takto jsou špinavé všechny skleněné výplně. V jídelně musíte vybírat talíř, aby se z něho dalo jíst, čekáte frontu na pití, skleničky jsou malé, takže při obědě a večeři stojíte několikrát ve frontě, navíc mají nedostatek skleniček(číšník to tam nosí po deseti), aby moli načepovat pití dalším klientům. Na pokoji vám sice ustelou , ale s vytíráním je to horší. Když to zhrnu špína a opět špína. Na pláži si musíte jít brzo ráno zabrat lehátko a to nemáte jistou, že vám to ruští turisté neseberou. Osprchovat se na pláži sice můžete, ale je to pro silné žaludky. Jenom bych chtěla vědět zda by do tohoto hotelu jel někdo z pořádající cestovní kanceláře ********* a zda někdo v sezoně zkontroluje do čeho své klienty posílá. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání