Napsat recenzi

Prostě dovolená...

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 269x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám i přes - pro Afriku netypickou - nepřízeň počasí líbila. Po ovlivnění pracovníků recepce "usměvavou pětieurovkou" jsme napotřetí dostali i slušný pokoj (z novějších, čistý, udržovaný, s neproleženými matracemi apod.) Pláž už jsem samozřejmě viděla i hezčí (nejen na fotkách ze Seychellských ostrovů), nicméně když svítilo sluníčko a bylo možno se opalovat a koupat, byla jsem spokojená jako želva. :) Jídlo vynikající, skvěla jsme si pochutnali. Horší bylo po návratu přivyknout faktu, že si stravu musíme zajišťovat opět sami... :)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jak už jsem se zmínila v úvodu, vyšlo to až napotřetí. Pokoje v původní části hotelu jsou diametrálně odlišné od novější (resp. rekonstruované) zástavby. Nechcete-li zažít pocit rozčarování po vstupu do pokoje, vložte do pasu při zápisu na recepci pětieurovou bankovku s výmluvným pohledem... Máte-li silné nervy a málo bakšiše, lze risknout, že se recepčnímu zalíbíte hned napoprvé. Úklid probíhal k naší spokojenosti, pokojské se opravdu snaží - květinová aranžmá na lůžkovinách nejsou výjimkou. S výměnou ručníků jsme problém neměli...

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jsme zastánci spíše zdravějšího způsobu stravování, hranolky a pizzu jsme tedy neochutnali, ale jinak cokoliv jsme z pokrmů vložili do úst, chutnalo. Vybírali jsme především grilovanou či dušenou zeleninu, ryby, kukskus či cizrnu s kuřecím masem, zapečené zeleninové směsi s vejci nebo houbami (a že je umějí). K snídani mimo pečivo s máslem, sýry (nečekejte však tradiční chuť eidamu) nebo uzeninou možno dostat vejce natvrdo nebo jako míchaná či omelety se zeleninou, výborné palačinky (tradičně fronta na cca 5 minut), jogurty či tvarohy, několik směsí cereálií, džemy, ovoce, zelenina atd. vybrat se skutečně dá!! K pití čaj, káva (u snídaně nebo přes den v baru), nealko slazené perlivé nebo voda, pivo, místní víno - v baru pak též místní tvrdší alkohol v rámci all inclusive či světové značky za příplatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál ochotný, milý...neměli jsme nejmenší konflikt.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Nejste-li svědky plivání a smrkání do písku rusky mluvících spoludovolenkářů a nezvedne se Vám kufr z místních toalet, je to OK.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Špína, bohužel...trochu se to lepší v pátek, ve sváteční den... V okolí příjemné kavárničky...i luxusní - doporučuji navštívit, ale také dobře přepočítat výdavek... :)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jste-li v novější části hotelu a vezmete-li nepořádek mimo komplex, myslím, že dovolená odpovídá standardu hotelu a jeho 3 a + hvězdičkám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání