Napsat recenzi

Nezapomenutelná dovolená!!!

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Vše bylo na jedničku! Neměly jsme sebemenší problém! Le Zenith určitě doporučujeme!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování starší, ale v žádném případě né strašné. I když sme byly pouze dvě, dostaly jsme krásný pokoj pro 4 (velice prostorný). Každý den bylo uklizeno (překvápko od pokojské, i když jsme nedávaly dinár každý den), nikde žádná špína, jak tu někteří psali! Hodně záleží na tom, co od dovolené čekáte. Pokud chcete do super moderního hotelu, tak jinam. My pokoj využívaly spíše jen na přespání, většinu času jsme byly v terénu :) Nejedu přece na dovolenou, abych ji strávila na pokoji ne? :)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo abslutně úžasné! Opět nechápu některé jedince, kteří měli s jídlem problém. Myslím si, že si tam zákonitě musel přijít na své i člověk, který je velice vybíravý.

Snídaně:

čerstvé teplé croissanty, čokoládové rolky, sýr, salám, vajíčka na všechny možné způsoby (neskutečně dobré omelety!!!), zelenina, jogurty, vločky, čerstvé palačinky

Obědy:

Každý den se dalo vybrat něco nového. Ryby, kuřecí a krůtí maso, spousta příloh, výborné těstoviny, špenát, plněná rajčata, dušená zelenina (lilky, cukety aj.), čerstvé zeleninové saláty, i polévky tam měli, potom také nějaké ty tuniské speciality, dále třeba i pizza či hranolky

Večeře:

Zase spousta a spousta jídla, vždy se to lišilo. Večer bylo i venkovní grilování a připravovali zde také několik místních specialit!

Během dne byla možnost také svačiny ve Snack-baru. (nemůžu posoudit, tam jsem ani nestihla zajít :) )

Jinak nemluvím o těch božských zákuscích!!! Doma sladké skoro nejíme, ale tam jsme nedokázaly odolat!!

Každý den také několik druhů ovoce, a to jak na snídani, oběd tak i večeři...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál hotelu byl velice milý, všichni se usmívali, bez probémů komunikovali. Co se týče chodu jídelny, opět jsme byly spokojené. Číšníci se velice snažili, ihned odnášeli použité nádobí a přinášeli čisté. V tom množství lidí je jasné, že sem tam něco chybělo, ale pokud jste 2 minutky počkali, tak nebyl problém. Vše průběžně doplňovali.

Jak už jsem psala výše, pokojské také bez problému. Uklizeno každý den, ručníky vyměněny, nazdobená postel. :)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Z té jsme byly nadšené úplně nejvíc! Moře bylo po celých 12 dní čisťounké (okolo vás plavaly rybky, pohodička)! Sem tam pár chaluh, ale opravdu jen výjimečně, spíš když bylo moře rozbouřenější. Byly jsme se podívat kolem pobřeží, a musely jsme uznat, že jsme měly jednu z nejlepších pláží. Super přístup do vody (jinde museli lidé přelézat kopce chaluh než se dostali do vody, a taky ve vodě jim plavaly...) Takže prostě pláž = palec hore ;-)

Pláž každý den ráno uklízeli. To, že jsou lidi čuňata a neumí odhodit vajgl do koše, je jiná věc. Pláž byla hlídaná, místní prodejci byli vyhazováni, takže vás nikdo neotravoval.

Lehátka jsme chytly každý den (a to jsme opravdu nevstávaly o půl 6!!!) :D :D Vždy se nějaká lehátka uvolnila, když jste přišly později a stalo se, že opravud lehátko nebylo, tak jste šly na chvíli do vody a než jste vylezly, lehátko jste v pohodě našli. Některá byla nakřápnuta, ano, ale opět to nebylo pravidlo!

Jo, vzdálenost hotelu od pláže...asi 5 minut hooooodně pomalé chůze! Ohledně rušnosti silnice :D U nás je rozhodně větší problém silnici přejít :D Vážně je to uplně v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu bylo uplně normální. Nikde žádné skládky (jak někteří dramatizují!) :D Řekla bych, že mnohdy u nás je na ulici větší bordel a špína než tam. Celkem jsem se toho bála (díky některým recenzím zde), ale úplně zbytečně. Okolo hotelů je v rámci možností uklizeno.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Úžasná, skvělá, nejlepší dovolená!! Opravdu se není čeho bát! Pokud si jedete odpočnout, tak je toto správná volba! Určitě se tam chceme vrátit.

Hodně záleží na každém, jakou si dovolenou udělá! Pokud tam jedete s tím, že zákonitě musíte každý den najít někde něco špatného, tak určitě najdete :) (ale to najdete i v 5 hvězdičkovém hotelu). Takže jaký si to uděláš, takový to máš :)

Za nás určitě Le Zenith dostává plný počet bodů, byly jsme naprosto spokojené!! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Šárka: Le Zenith - 26. 9. 2013 8:31

Jsem ráda, že se Vám líbilo, ale nemusíte krtitizovat lidi,kteří vkládali negativní recenze. Také nejsem nijak náročná a přesto nás dovolená velmi zklamala...to, že jste chytili takový pokoj, buďte velmi rádi... dostat pokoj ve starší části hotelu hned na začátku, asi budete mluvit taky jinak!!!!A o frekventovanosti silnice jsem již napsala dost...kdyby jste tam byli začátkem srpna jako my, věděli byste své....A není pravda, že jaký si to uděláš, takový to máš...já se snažila najít I pozitiva, ale bohužel toho negativního bylo mnohem víc.. reagovat

Lucie: Le Zenith - 8. 10. 2013 10:57

Šárko, mrzí mě, že se Vám tam nelíbilo tak jako nám. My jsme si ji opravdu užily. Jinak moje recenze určině není kritika ostatních v tomto případě negativních recenzí. :) Jak se říká, sto lidí - sto názorů...Jednalo se čistě o naše postřehy a názory, za kterými si pořád stojím. V každém případě Vám přeji, ať si příště vyberete dovolenou, se kterou budete spokojenější ;-) My na Hammamet i na Le Zenith určitě nezanevřeme. :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání