Napsat recenzi

velké mínus za stravování

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 300x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

pláž, bazény i bar super, ovšem jídlo téměř bez chuti a celkem nulový výběr

Ubytování  průměrně (3/5)

Nejdříve jsme byli ubytováni do přízemních pokojů, kde nesvítila světla, vše se rozpadalo a žádné ručníky. Naštěstí o 15min později přiběhl místní animátor, že se stěhujeme do jiného pokoje, do pokoje v patře, kde už bylo vše, jak má být (výměna ručníků každý den a hezký úklid pokoje:). Musí se ovšem počítat s tím, že ubytování je odpovídající tříhvězdičkovému hotelu a zařízení jsou odpovídající stáří hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Stravování hrozné. nejlepší byly snídaně a svačinové odpolední palačinky. Při obědech a večeřích jsme spíše přežívali po celou dobu na melounu, zelenině a zákuscích (které byly ale opravdu dobré).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu bylo dostačující. Hotel měl ve všech lokalitách v blízkosti recepce dostupnou wifi síť (v některých místech i na pláži). Každý den probíhaly denní animační a večerní programy. Největším pozitivem dovolené v Boustonu však byla obsluha českých mladých číšníků/čísnic barmanů a kuchařů z hotelové školy v Havlíčkově Brodě (byli vždy ochotni pomoci, pracovali rychle a s plným nasazením, také byli velice milí, příjemní a úsměvy rozdávali do všech stran).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž a moře nemohu mít výtky. Pláž se nacházela hned vedle hotelových bazénů. Předělem mezi pláží a hotelem byl bar, kde po celý den je možné dostávat i alkoholické nápoje. Pláž byla vždy uklizená a moře také čisté (jen občas řasy, ale za to nemůže hotel)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Ve vzdálenosti cca 3min od hotelu se nachází místní diskotéka, která je moc hezká a určitě stojí za návštěvu. Jinak je dobré vycestovat taxikem do centra Yasmine, kde můžete navštívit medinu, spoustu pouličních obchůdků a koupit tak nějaký suvenýr rodině. Pokud by se někomu zachtělo jít se pořádně najíst, kousek od hotelu je také pizzerie a místní burgrárna (která je ale nyní v období ramadánu na měsíc uzavřena).

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Když jedete se skvělými lidmi, přežijete i špatné jídlo :D!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání