Napsat recenzi

Club El Bousten pro dobré nervy

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 271x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

běs a děs

Ubytování  průměrně (3/5)

klubový standard Tuniska, indolentní recepční, nezájem o hosty - čekání na pokoj 5 hodin. Ve srovnání s ostaními pěkný bungalov, nakonec vlastně nadprůměr hotelu (jsme extrémně nenároční)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

velký výběr, ale bohužel jednotvárná, čech si nepochutná, děti (nejen naše) většinou o suchých bagetách, hranolky neznají, vlastně ano - byly 1x za 15 dní a to jen jedna mísa a hned pryč, předbíhání a odstrkování rusy jako běžný kolorit, špína a neuvěřitelné vedro a sauna v jídelně (bez klimatizace). Připravte se na čekání na talíře, na pobíhání po velké jídelně za příbory, za ubrousky, za solí, čekání na pití, fronta na sklenky pokud jste měli štěstí a dočkali se, až se v kuchyni s použitými otočí (párkrát se opravdu otočili za dveřmi bez mytí, fuj..) většinou mastné a špinavé a při stížnosti číšníkům bez reakce. Já osobně tam nepil. Výhoda naopak - mimo jídelnu téměř kdykoli neomezeně celé láhve vody a bez potíží tvrdý alkohol v rámci all, jen někdy větší fronty..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

standard klubového hotelu. slušný bazén, personál krom uklízeček neskutečný děs. Neuvěřitelná neochota a nezájem, ignorují hosty, lžou, připravte se na 30-40min. čekání u recepce, než si vás recepční všimne a odpoví vám, Samozřejmě vám nepomůže s ničím. Odpověď jen:zítra to bude. Nebude. Při denních urgencích tak za týden. Delegáti se snaží pomoci, ale taktéž naráží na neochotu a nezájem, při přívalech stížností toho mají moc, měli by být v hotelu aspoň 2-3 hodiny, aby se k nim člověk vůbec dostal, nechtěl bych být v jejich kůži. Ale už také pochytili arabskou flegmatičnost. Animátory moc nemusím, ale zde chválím, snažili se a byli milí a byla i legrace.. Zdarma wifi ano, ale pomalé a šlo tak 5 dní z 15.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

poměrně pěkná, pokud nespíte do poledne, seženete lehátka i slunečník. u all v ceně, pohoda. Musíte jet ale s CK You travel!!! Pláž proti okolním plážím velmi pěkná a blízko z hotelu. Bar u moře není.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

mini zoo v areálu - velbloud zblízka, kůň, ovce - dětem se líbilo moc, nám taky, personál vás neprudí, jinak v okolí nic podstatného není

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

nebyli jsme v Hammametu poprvé, nepřekvapilo nás, až na ten personál, to jsem zatím nezažil

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání