Napsat recenzi

spokojenost!!!

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 576x
Recenze se líbila: 567 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • náš stůl,každý den jiný náš stůl,každý den jiný
  • pláž a moře pláž a moře
  • areál hotelu areál hotelu
  • pohled z balkonu pohled z balkonu
  • Hammamet Jasmín Hammamet Jasmín
  • a nakonec výchd slunce nad Hammametem/z pláže/ a nakonec výchd slunce nad Hammametem/z pláže/

Byli jsme tam od 10.do 24.9.2013Perfektní dovolená za dobrý peníz.Je vidět,že hotel už má to nejlepší za sebou,ale pořád je to slušné.Nemám ráda velké kolosy.ale toto mi kupodivu nevadilo.Animační progam pro děti úplně stejný,jako před 2 lety na Rodhosu.Ale děckám to vyhovovalo,každý den se těšily.Zábava pro dospělé celkem slušná.Animátoři vesměs mladí a hezcí kluci,aspoň je na co se dívat.Hned jsou s vámi kamarádi.

Ubytování  průměrně (3/5)

bydleli jsme v 1-patře,pokoj pro 3 osoby dost velký,každý den úklid a výměna ručníků.Měli jsme dokonce i osušky a ručníky navíc.Manželovi kuřákovi donesli na balkon i popelník.Koupelna s vanou a WC zvlášť.Co víc potřebujete na dovolené,vždyť se tam chodíte jen osprchovat a vyspat.A že tam na víkend jezdí Arabi?Proboha,kam mají jezdit,vždyť je to jejich země,my taky jezdíme do Krkonoš a nikdo se tomu nediví.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Každý den minimálně 4 přílohy a 4 druhy masa -hovězí,kuře,skopové ,směs játra a hovězí,ryby a venku se každý den ještě grilovalo.Na večeři s obměnou také tak.Ještě každý den byly špagety s omáčkou a sýrem.Hodně zeleniny i tepelně upravené,saláty,chlebíčky,různé stud.omáčky.Snídaně-vař.vejce,mích.vejce,bagety,máslo,marmeláda,croisanty a různé sladké pečivo,zelenina,sýry,salám 1 druh,ale co by jste chtěli,když oni uzeniny neznají.Nejvíc jsem ujížděla na zákuskách.Jinak ovoce melouny,hrušky,jablka.Každý si vybere.Pivo dobré,z alkoholu se ale neopijete-Nealko v dostatečném množství,balená voda v ceně a bez omezení.Jinak káva a čaj celý den.Nezapomeňte ochutnat kávu v maurské kavárně,je výborná,ale stojí 3 dináry.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení sice starší,ale ujde to.Pesonál,pokud si někoho vyberete a dáte nějakej dolar,se o vás bude starat přímo ukázkově.Já se tam cítila jako princezna.Každý den kytky na stole,donesou vám i pití.Každý se na vás usmívá i když jim nic nedáte.Moc příjemní lidé.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž hned u nosu,lehátek dost,na pláži vajgly,ale to dělají hosté,co tam leží.Přitom odpad.koše a popeníky tam jsou.Moře čisté,teplé,dlouho mělké,jen jeden den tam moře přineslo nekutečné množství mořské trávy,ale stačilo jít asi o 150m dál a tam nebylo nic.Na druhý den tam nebylo po trávě ani památky.Viděla jsem i bledě modré medúzy.Vodní sporty hned vedle.Po pláži chodí prodavači všeho,ale nikdo vás nenutí,aby jste si něco koupili.Pokud koupíte,do konce pobytu vás zdraví jako staré známé,Mají krásná barevná vyšívaná parea s flitry.Smlouvejte,je to velká legrace.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí není nic moc,ale musíte si uvědomit,že je to jiná mentalita lidí a pokud ten binec nevadí jim,tak proč se vzrušovat.Uklízet jste jim tam nepřijeli.Jinak do starého Hammametu je to asi 5km za 6 dinárů a do nového Hammametu Jasmím taky tak.Byli jsme na procházce kolem hotelu a potkali jsme hodně domorodců,ale nikdy se nestalo.že by po nás někdo chtěl bakšiš.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Byla jsem tak spokojená,že se mi snad poprvé v životě nechtělo domů,Byli jsme tam na 15 dnů a i to se mi zdálo málo.Moc ráda se tam vrátím a to jsem po těch recenzích měla strach tam jet.Jsme úplně normální lidi,kteří nejsou rozmlsaní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání