Napsat recenzi

Tunisko 2014

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 317x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Tunisku jsme byli poprvé a tento hotel jsme vybrali celkem dobře.

Ubytování  průměrně (3/5)

První dojem z pokoje mě trochu zklamal, starší vybavení, výhled z balkonu do protějšího balkonu, ale to nebylo nic, co by se nedalo přežít, přece jen to je jen 3* hotel. Na přespání a vysprchování byl pokoj dostačující.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Kdo si nepřivstal, musel pak déle čekat ve frontách u jednotlivých pultů a bohužel obsluha se zrovna nepřetrhla, aby bylo jídlo doplněno co nejdřív. To samé s příbory a talíři. Ostatní hoteloví hosté (převážně místní, Rusové a Alžířani) byli velice neohleduplní, předbíhali a porce brali jako pro celý regiment. A na stole po nich potom zbylo spoustu nedojedených talířů. Maso a lepší jídla mizela závratnou rychlostí, ale doplňení už nějak vázlo.Výběr jídel byl celý týden stejný, ale jídlo bylo vcelku chutné. Ovoce bych si ale představovala více a i během dne. Na odpolední snack (palačinku) byla vždy velká fronta, a tak jsme ji prostě oželeli. Co se týče all inclusive baru, jemuž se fronty také nevyhnuli, jsme byli celkem spokojeni. Jen pití z 2dcl plastových kelímků bylo trochu nevyhovující, dostávali se pouze 2 na osobu, takže než jsme došli na pláž, měli jsme skoro vypito a mohli jsme se vydat zpátky do fronty. Na výběr bylo pivo, víno chutnající jako ocet, jejich pálenka bocua, někdy jin a whisky a asi dva druhy nealko a balená voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů postarší, ale dostačující, personál ochotný. WIFI velice nespolehlivá, na takový počet lidí v hotelu zcela nedostačující rychlost. Animátoři milí, ale zdálo se mi, že se spíše než čechům věnují ruským či německým hostům.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Z okolních pláží byla tato hotelová opravdu nejčitší. Lehátka bylo nutné rezervovat ještě před snídaní.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Město Hammamet je rozděleno na dvě části-stará a nová. Byli jsme v obou a nic extra jsme tam neviděli. V obou je medina, kde se smlouvají ceny, v té nové části jsou i obchody s fixními cenami, to mi vyhovovalo více, protože nemám ráda smlouvání a když otravní prodejci lákají do svých obchodů a tahají za ruce. V okolí hotelu jsou diskotéky, kde se začíná něco dít až na po 1hod v noci. Diskotéky v hotelu totiž moc nepořádají, to už program pro děti byl záživnější (písničku Ram sam sam si budu ještě dlouho zpívat :-D).

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Po návratu jsem si říkala, že to mohlo být lepší, ale vcelku jsme si dovolenou užili a žádný velký problém jsme zde řešit nemuseli, takže si myslím, že záleží na tom, v jakém období se tam zrovna jede (asi je nejlepší období ramadanu, kdy se místrní postí a není tolik zaplněn bufet). Vždy je co zlepšovat. Je to hotel pro méně náročné lidi, opravdu žádný luxus zde nečekejte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání