Napsat recenzi

Skvělá dovolená, určitě se tam vrátíme

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 34
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vzhledem ke krásnému moři, jsme se do bazénu ani nedostali vzhledem ke krásnému moři, jsme se do bazénu ani nedostali
  • recepce recepce
  • jeviště u podia, večer tu bylo vždy plno jeviště u podia, večer tu bylo vždy plno
  • jídelna - větší část byla uvnitř jídelna - větší část byla uvnitř
  • Jasmine Hammamet - sochy u Kartago landu Jasmine Hammamet - sochy u Kartago landu
  • Jasmine Hammamet Jasmine Hammamet
  • Jasmine Hammamet - nová medina - stojí za to jí pořádně projít Jasmine Hammamet - nová medina - stojí za to jí pořádně projít
  • Jasmine Hammamet - sposty restaurací a krámků, na velkém kruháči je supermarket, kde prodavají víno Jasmine Hammamet - sposty restaurací a krámků, na velkém kruháči je supermarket, kde prodavají víno
  • Old town - staré město, pevnpost a uvnitř tržistě a bludiště Old town - staré město, pevnpost a uvnitř tržistě a bludiště
  • v pravo od pevnosti (u more) krásné restaurace a procházka podél moře a hradeb k typickým arabským domkům v pravo od pevnosti (u more) krásné restaurace a procházka podél moře a hradeb k typickým arabským domkům
  • uzké uličky uvnitř, vždy najdete cestu ven uzké uličky uvnitř, vždy najdete cestu ven

Vůbec se nám nechtělo domů, krásné moře, ubytování taky dobrý, nechápu recenze, kde mluví jen negativně, záleží o osobnosti člověka, když budete celou dovolenou hledat nedostatky, určitě něco najdete, my nehledali a byli jsme spokojení :)

Ubytování  průměrně (3/5)

Měli jsme hezký pokoj s balkónem, nová koupelna i wc, každý den úklid, blízko k moři. Lednička sice stará, ale fungovala, klima také fungovalo. Pokud máte nějaký problém, stačí se domluvit s uklizečkou. Toaleťáky se doplňovali každý den, pokud vám došli, ale vzhledem k jejich velikosti doporučuji strčit do skříně, ať vám je doplní a máte zásobu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jeli jsme na dovolenou k moři a ne se přejídat, vždy jsme si vybrali, k obědu a večeři se podával meloun či hroznové víno a dezerty (ne tak rozmanite, ale alespoň nepřiberete). Maso bylo každý den, jedli jsme převážně kuřecí. Celý den pitný režim, neomezeně petek s vodou, v baru dobré pivo, whisky, vodka, víno a místní alkohol. Barmani přiemní, brali jsme si najednou 3-4 kelímky, nikdo se špatně netvářil. Večer po večeři pizza, odpoledne po obědě palačinky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Skvělý animátoři, nebyli vlezlí, od rána do večera různé aktivity - stolní tenis, vodní pólo, různé cvičení, petang, šipky.. po večeři dětské disko a poté program pro dospělé - každý den. Na recepci wifi zdarma. Delegátka moc příjemná.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře krásné, čisté, teplé, ne moc hluboké, sem tam rybka. Čistá pláž díky množství odpadkových košů v podobě amfor.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel se nachází v půli cesty mezi starým městem a novým městem. Za 5 dináru sme jezdili na nákupy do Jasmine Hammamet, krasný přístav a nová medina - u kartago landu. Doporučuji nakupovat v krámcích s pevnými cenami, jinak vás oškubou. Za 6 dináru jsme byli ve starém městě, je tam krásná pevnost, která stojí za prozkoumání, uvnitř jsou domky s uzkými uličkami, takové bludiště, ale vždy někde vylezete, moc hezké :) Cenu taxi jsme si dohodli vždy předem, při odchodu vždy přistoupili na cenu..

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Naprostá spokojenost.Ubytovaní není co vytknout, byli jsme pořád u moře, když bylo ošklivě, tak jsme vyrazili taxíkem do města (jednou jsme šli pešky po pláži). Byli tam i lidé, co si věčně na všechno stěžovali, záleži na povaze člověka. Pokud bysme celou dovolenou hledali rozbité dlaždičky nebo jiné nedostatky, určitě bysme něco našli. Pokud se vydáte na výlet na pirátských lodích - vemte si pití a něco na hlavu proti sluníčku.. možná i nějakou sušenku, rozhodně se předem nasnídejte, je to poněkud zdlouhavé, ale viděli jsme delfína, takže dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání