Napsat recenzi

Uspokojivé

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 108x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za ty peníze ten hotel stojí. Vybavení pokojů starší a oprýskané, za to pláž čistá a opravdu nádherná, hned u hotelu. Jídlo bylo uspokojivé, každý si něco našel. Personál umí nejlépe rusky, anglicky jen vybraní členové. Od toho je ale delegát a animátoři, kteří jsou nepřekonatelní! :)

Ubytování  průměrně (3/5)

První pokoj co jsme dostali byl příšerný! Protékající záchod, výhled na neobydlený plac s bordelem a rohlík pod postelí. Ráno jsme okamžitě měnili. Nebyl žádný problém, pokoj vyměnili do hodinky za ucházející, velmi starý nábytek, oprýskaný, ale pokoj uklizený s výhledem do zahrady. Čím blíže byl pokoj pláži, tím byl hezčí. :) Úklid každý den nebo ob den, podle toho, jak uklizeči stíhali.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo bylo výborné, výběr z několika druhů mas na všechny způsoby, co se týče příloh, bylo jich též mnoho. Každý den bylo jídlo stejné, ale dalo se různě nakombinovat, že ani za 14 dní jste nevyzkoušeli vše, pokud jste si hned první den nenadali 5 druhů rýže a 4 různá masa.. Zeleninových salátů bylo mnoho, s ovocem to bylo horší. Byl k dispozici pouze meloun či jablka. Pití po celý den k dispozici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Společné prostory hotelu byly krásné, uklizené a v jejich typickém stylu. Byl k dispozici bar (za příplatek), čajovna, místnost s televizí, kulečník.. Personál byl milý, číšníci úžasní, dělají tam opravdu otroky. Co se týče recepčních, neudělají ani o drobek práce navíc, stále nemají čas a mají moc práce. Česky ani anglicky neumějí ani slovo. Ale co jste nevyřídili tam, vyřídili jste s delegátem, který je 24 hodin denně k dispozici a ten se opravdu smeká. :) Animátoři byli bezkonkurenční, neúnavní a měli připravené aktivity opravdu na celý den. Také lze zapůjčit rakety na tennis či si zahrát minigolf (zdarma).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla nejkrásnější, jakou jsem v Tunisku viděla. Jemný bílý písek, lehátka pohodlná i bez matrace a zadarmo, daleko od sebe, takže o nějaké to soukromý není nouze. Moře bylo čisté, velmi pozvolný vstup do moře, takže kdo si chce zaplavat, musí "dojít" až za bojky. Večer jezdí po pláži koně a velbloudi pro turisty ke svezení (jsou velmi drahý, ale dají se usmlouvat).

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu je příšerné. Na procházku se jít nedá, jelikož není na co koukat. Všude jsou hotely obehnané dvoumetrovou zdí, nebo vyprahlá země s bordelem a skládkou. Místní lidé na vás budou koukat jako na marťany. Obchod v nedohlednu. Ale taxík vás sveze za 6 euro do nedaleké staré či nové Mediny.

Stará Medina je historické typicky Tuniské městečko s hradbami. Naopak Nová Medina je město pro turisty se zoo, aquaparkem, centrem pro děti, tržištěm a luxusními hotely. Ovšem pláž tam a u tohoto hotelu se nedá srovnat. rozhodně do té špíny nevlezete!

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově to nebyla špatná dovolená. Moře i pláž vyrovnaly vybavení pokoje, ale příště zas někam jinam.. :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání