Napsat recenzi

špína, smrad a nepříjemní lidé (nevíte zda zaměstnanec nebo jejich kamarád)

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 354x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud si chcete odpočinout a neřešit zažívací a kožní problémy, tak sem teda NE.

A samozřejmě čech není němec... případně rus.

Ubytování  průměrně (3/5)

Všude špína, zejména ty nejdůležitější prostory jako toaleta a koupelna (nejen na pokojích, toaleta u recepce věčně bez toaletního papíru a poslední den tak půl dne rozmáznuté ... nejen na prkénku a bez funkčních zámků)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

vždy jsem si něco vybrala, ale pouze z nouze, nechce se Vám jíst nikde jinde, když máte all inclusive a široko daleko nic, žádný normálnější podnik (maximalně hamburger 300 metrů do leva od hotelu)

nebudu hodnotit snídani/oběd/večeři zvlášť, ani rajče se nedalo jíst a ty okurky a saláty uplně bez chutě (nechápu to) a umělé džusy (také v těchto podmínkách nechápu)

nemluvě o inzerované dopolední svačině, která vůbec nebyla a odpolední byla suchá hnusná placka alá palačinka (nabídli Vám cukr ke kávě), pozdní večeře byla pizza, ale to nebyla pizza a hlavně 2 minuty po podávání (odložení hranatého plechu v koutě) už nebyla

P.S.: viděla jsem kuchyni (špína, vše v katastrofálním stavu) a místní bavič se přiznal, že pokud by tam jedl, musel by si zavolat doktora

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokud by vše nebylo špinavé a zrezlé a zlomené a upadlé a smradlavé a plesnivé a hlavně již nepoužitelné (ručníky, deka, ložní prádlo, polštář od krve, předložky před postel neprané jistě dlouho), tak tam bylo vše co je potřeba.

Služby tam z mého pohledu (osoba toužící po odpočinkové dovolené) nebyly snad žádné a i když jste zanechali "bakšiš" na posteli (až 3TND, i když máte tyto služby zaplacené), tak najdete posléze stejný bordel, jen Vám např. přestelou a maximálně vytřou a když Vám odnesou ručníky k vyprání vrátí vám 2 ze 4 a mýdlo nečekejte (jedna lahvička jaru na nádobí, možná).

Animační program??!! Umím po sedmi dnech všechny ruské a německé hity nazpaměť, jelikož vám to pustí hned po snídani, kolem 8-9 a končí kolem půlnoci a déle a to pozor, KAŽDÝ DEN TO SAMÉ!! Už jsem po 3 dnech neomylně věděla jaká písnička bude následovat. "Hudbu" pouštěli jak do areálu, tak na pláž. Nebylo možno úniku, nikde nebylo možné se před tím skrýt.

ARAM ZAM ZAM A RAM ZAM ZAM... https://www.youtube.com/watch?v=HyXtqVFnl4Q

P.S.: personál je víc než jen nepříjemný, ignorují vás nebo si z vás dělají srandu a při každém kontaktu žena-turistka dostanete otázky: "how are you", "where are you from/whats your name" a zda máte přítele a to vše s kamenou tváří vyjadřující znudění a nadřazenost

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

nádherné moře i když 2 dny zakalené díky bouřkám, pláž nikdo neuklízí nebo jsem si nevšimla, bojítese podél celé pláže že si něco bodnete do nohy a před hotelovou pláží mimo jiné všude vajgly

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

špína, smrad, spousta koček nejen mimo hotel, a tunisané kteří se vám vysmívají, když jim zaplatiíte víc než by běžné, místo aby vám poděkovali

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

miluju slunce a teplo, to mi vynahradilo bezesné noci

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání