Napsat recenzi

Club El Bousten

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 447x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Bar na pláži :)
Bar na pláži :)
  • pláž :)
pláž :)
  • syn na skluzavce... syn na skluzavce...
  • Bazény :)
Bazény :)
  • Hotel Hotel
  • Moře
Moře

Po přečtení recenzí na hotel jsem měla trochu strach do čeho rodinu vezu,ale obavy se potvrdily jako zbytečné a opravdu moho tento hotel doporučit.Jela jsem s celou rodinou já,manžel a dvě děti ve věku 18 měsíců a 10 let.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ač byl pokoj malý,tak bylo každý den uklizeno a čisto.Za mírný bakšiš 2 dináry jsme měly na pokoji i květiny :).Na pokoji je klimatizace i lednička.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava super,ale většina čechů si myslí,že pokud nemá k jídlu řízek a vepřovou,tak je to hnus.Vůbec to tak není.Ano každá země má své speciality a já osobně jsem ráda ochutnala jejich kuchyni,hodně zeleniny,výborné moučníky a celkově to bylo dobré,určitě jsme hlady nestrádaly :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Tento komlex je starší,ale za našeho pobytu se zde každý den hodně měnilo,díky postupné rekonstrukci.Služby byli opravdu na úrovni,pokud byl nějaký problém(v mém případě zlomený klíč v zámku na pokoji),hned bylo vše vyřešeno a opraveno.Animátoři se celý den starali o zábavu,nikoho ovšem do ničeho nenutili ani nebyli naštvaní,když jste odmítly.Díky You travel byl u hotelu dětský klub vedený slečnou Anetou,kterou si opravdu všechny děti moc oblíbyli a rádi se zaní každý den vracely.Delegátka Veronika je člověk na pravém místě.Cokoliv,kdykoliv jsme potřebovaly,nic nebyl problém,každý den se ptala,jestli nám něco neschází a ve všem nám poradila.Opravdu SUPER:))).Mezi stálým personálem byli i čeští studenti,kteří zde vykonávaly praxi a obsluha byla vždy milá a vstřícná.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá,každý den uklizená a hlavně hlídaná.Moře bylo čisté,ale stalo se že bylo zakalené díky vlnám,ale zato přeci hotel nemůže!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu pokud se podíváte mimo areál byl šok,ale Tunisané takto žijí a težko jim můžete říkat,že odpadky patří do popelnice,že.Bohužel už jsou takoví.Pokud chcete jet na výlet doporučuji Yasmine Hammamet,je zde přístav,aqua word a Medina.Jen prodejci jsou hodně otravní až vlezlí a nacpou Vám i to co nechcete,pokud se dáte ukecat:)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem je opravdu pozitivní,ale pokud si myslíte,že jste Maharádža a každý před vámi poklekne,tak zkuste štěstí jinde.Já osobně a mluvím i za zbytek rodiny,mohu jen DOPORUČIT.Moc děkujeme za skvělou doču a pokud to vyjde,rádi se opět vrátíme :)))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Laura: ubytování - 5. 9. 2013 11:22

Můžeme vědět co jste měli za pokoj a od jaké jste ck? reagovat

Monika Kollmannová: Odpověd - 5. 9. 2013 12:05

Cestovka byla You Travel a pokoj 114,je to brovský areál,tak Vám bohužel přesně nepovím:(. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání