Napsat recenzi

Hrůza s názvem SAFA

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Nikdy více Hotel SAFA.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování,, špína, všudepřítomný smrad, úklid. jen 3× za týden, vše musí být pod zámkem, jinak to nemáte..

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Ke snídani byl super výběr lečo, jeden druh kozího tvarohového sýru, a jeden druh salámu a to celý týden stejné, tedy kromně zeleniny.

K obědu

Kdo má rád kuřecí křídla v červené a nebo hnědé omáčce. Skopové nožičky (ještě že neměli kopýtka)v červené a nebo hnědé omáčce, nebo se slávou nandavaný pokrm místnm kuchařem. Který obsahoval Těstovinové trubičky a malý kuřecí skelet bez vetšího kousku masa. Prostě strava pro zlobivého psa.

Odpolední svačina?

Něco jako langoš a to každý den, bez žádné změny.

O večeři ani nemluvím.

Nalévané nápoje??? Ředěný veškerý, alkohol, ředěné nealko, smradlavé kelímky, (potože je myjí a používají znovu a znovu)

Ale bagety byli dobré a špagety s kečupem také,

Po třech dnech neřízený průjem, bolení žaludkua a křeče (Ani slivovice po ránu, ani imodium ani černé uhlí, nám to zastavit nepomohlo)

Prostě SUPER stravování

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Slušný pokoj s krásným výhledem na moře. /Výhled na moře byl jediný důvod proč jsme to přetrpěli, /stejně se odjet nedalo.

Animátoři = katastrofa, 1 × za den šipky, 1 × za týden aerobic, 2 ×do týdne jen disco pro děti, jednou volba mis, Prostě děsné.

V nabídce hotelu jsou skluzavky: Pozor ale v provozu jen 2 hodiny denně, a to 1 - 2, nikdy ne všechny.

V nabídce je taktéž vnitřní bazén. No ještě ža byl zavřený, je totiž do 3/4 napuštěný zelenou smaradlavou vodou a v okolí zbytky ze stavby.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pokud nebyli v moři igelity a jiné plasty a papíry v takovém množství že se nedali ani plavat, bylo moře pěkné. Vlny byli krásné, když se Vám nepřiplácnul igelit na tvář.

Ale 3dny bylo moře docela čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Bordel, smrad, špína a neskutečně otravní místní obchodní.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Chápu, jiný kontinent, jiná mentalita. Dobrá ale jsou tam turisté z Evropy ne prasata, kterým dávají jen to nejpořadnější maso a smradlavé pití..

Než toto, kupte si raději nový mobil, televizi a nebo tablet, toto za ty peníze opravdu nestojí.

Pochvala pro CK Eximturs, ty se o nás lespoň během přepravy dobře postarali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Přepravu zajišťuje Travel Servis - 4. 9. 2013 10:55

Při přepravě se o Vás staral Travel servis - proto ta pohoda. Pokud by letadlo patřilo CK Exim možná byste seděl na křídle a ještě by Vám to prodali jako bonus navíc :- ) - stejně jako péči s Safě (jídlo, bazány, tobogány, plastové kelímky, špína,...atd.) reagovat

Zdenka Zelinová: Re: Přepravu zajišťuje Travel Servis - 4. 10. 2014 7:58

Zdravím všechny z hotelu SAFA při pobytu 29.8--9:9.014 Byla jsem tu 15x A nikdy jsem to nezažila.Co se tam děj teď. Ale myslím si,že za vše může CK a nereaguje na stížnosti lidi.Dokonce ke snídani jsme volali delegátku,aby udělala nějakou nápravu (marné) Dokonce lidi co si mysli,že piji čistou balenou vodu velký omyl !!!! ( Voda napuštěna z kohoutku).A pak nastaly velké křeče v břiše.Domnívám se,že tato věc by se měla řešit na asociace cestovního ruchu jak s nás CK táha prachy!!!!!A dávám za pravdu,dobře,že letecká společnost se o nás postarala a s chuti a dala dobrou stravu!!!! KDYBY TO BYLO LETADLO CK TAK OPRAVDU SEDÍME JEN NA KŘÍDLECH!!!!!! Jinak se mějte všichni hezký Zdenča reagovat

Jolík: Safa - 4. 9. 2013 22:46

Proč jste si nečetli recenze od jiných Vám podobných lidí než jste si to zaplatili????Byli jste již někdy v Tunisku? reagovat

Jana: Re: Safa - 5. 9. 2013 22:40

No právě ... byla jsme zde mnohokrát, v různých hotelích a v různých kategoriích, ale Safa !!! to je hotová tragédie. Mmj. recenze jsem četla, vím, že se nespokojení vždy najdou, ale u tohoto hotelu jsem měla bohužel těm negativním věřit. Pokud jste si to užil, tak Vám docela závidím, ale možná jste měli odpovídající služby díky těm, co na nekvalitu upozornili. Pokud mám být upřímná, tak se mi nechce věřit, že vše bylo ok. Nejlepší je vlastní zkušenost... Moje rodina ji má s tímto hotelem velmi negativní. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání