Napsat recenzi

Hotel Safa :) 2013

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 604x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 9

Super dovolená :) ... Tenhle hotel je moc hezký, okolí hotelu je sice trošku špinavé, ale za to přece zaměstnanci nemůžou. V hotelu se vše udržuje v čistotě. Rozhodně bych doporučila ALL EXCLUSIVE, protože je velice příjemné se jít osvěžit do plážového nebo hotelového baru.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje byly uklizené, vždy když bylo potřeba. V hotelu je zvykem nechávat tak zvaný bakšiš (díško). Ale to se děla v celém Tunisku. Trošku nám protékal záchod, ale jen čistá voda. Uklízečky to vytřeli a bylo po problému. Ještě doporučuji si vyndat z vany proti skluzové destičce. Vana neklouže a za tu destičku zapadává písek a je to velice nepříjemné. Hotel je jinak krásný jak jsem psala už v předchozím.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídlo je velice chutné a vždy je z čeho vybírat. Každou večeři a oběd dělali šéf kuchař speciality. Ty bych za sebe doporučila, protože byly vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení super. Nějaká paní si tam stěžovala, že v hotelu není lednička. Ta se ovšem dá objednat předem, ale nám tam nějak nechyběla. Personál je velice ohleduplný. Oba dva bazény jsou v provozu a tobogány se spouští cca. 15:00. Animačního programu je dost jak na pláži, tak v hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je oddělena od hotelu pouze silnicí, která není nijak zvlášť frekventovaná. Lehátek je dost ale doporučuji jít si je zarezervovat již ráno. Slunečníků je také akorát. Pláž se každý den uklízí takže s tím problém není ale také záleží na lidech.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu není nijak vzlášť čisté. To nejbližší okolí se udržuje zaměstnanc, ale to co se válí na druhé straně silnice přeci nebudou ovlivňovat. Ale dá se to přehlédnout. Kousek od hotelu je kolonáda obchodů která je krásná. Když chcete navštívit jiná města tak si mávněte na TAXI se kterým si domluvte předběžně cenu. Autobusy zasztavují za jednu cestu třeba 100x a jedou do města do kterého se jede normálně půl hodiny třeba 2hodiny.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Tento hotel je super. DOPORUČUJI, DOPORUČIJU A DOPORUČUJI!!! Celý hotel je bezbariérový a obsluha je ochotná pomáhat vozíčkům a kočárkům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ola: Pohádka o Safě - 20. 7. 2013 14:45

Pisatelka si pro Vás vymyslela krásnou pohádku o dokonalém hotelu. Jen to zklamání až tam budete bude opravdu velké. Celá recenze je jedna velká lež !!!! reagovat

LEONA: dýmky fungujou..... - 25. 8. 2013 17:59

Jsem 14 dní po dovolené v tomto hotelu a NIC z toho co pisatelka popisuje jsem nezažila.Jen špínu chaos a pořád stejné nechutné jídlo.......jsem ráda že jsme s malou nic nechytli........v životě jsem tak strašnou dovolenou nezažila....fuj kdo může takové lži psát.....odporné....lidé tam dostali salmonelozu ze starého tunáka a ocitli se v nemocnici s horečkami....opravdu skvělé.......blééééé reagovat

jarda B: Re: Pohádka o Safě - 27. 8. 2013 17:59

plne souhlasim,kde ta ženska byla,někde v pohadce a růžový brejle na očích.Ale jo lidi jen tam jedte a presvecte se samy!! Prijedete zpatky na*** na celej svet jako ja!!Budete tejden b*** a s*** a pak si vzpomenete na tu kouzelnou pani co byla v tom baječnym hotelu jako Vy a napišete taky nejakou baječnou pochvalnou recenzi reagovat

Anna: je to pravda! - 28. 8. 2013 15:08

On je asi velkej rozdíl si tam zkuste jet mimo sezónu :) Mimo sezónu je to prostě LUXUS! reagovat

Jarda B: Re: je to pravda! - 28. 8. 2013 16:24

Tak at ty zajezdy prodavaj mimo sezonu kdy je na hotelu misto 1.200lidi jen 300sta!!A nemaj kapacitu to zvĺadat!!A cestovky at to nenabizej.Tunis neni Egypt abych tam jel v listopadu chytit rymu!Je to stejny jako jet v cervnu do Pece na lyze a rikat jakej je to tady luxus,ze mam cely sjezdovky jen pro sebe!!Nema cenu ten hotel chvalit,je tam problem od lonskeho listopadu,kdy se zmenil majitel!A CK to velmi dobre vedi!!Personal tohoto hotelu čita s bidou 40 zamestnancu.Ty tam jsou videt rano v sest a stejne tak v deset vecer!!Vetsina z nich dala ke konci rijna vypoved a nikdo dalsi se tam nehrne.Obsluhuji tam 14ti lety deti tak co je to za uroven,kdyz vam tenhle fakan po vystani nekonecny fronty lamanou anglinou rekne ze jedno piti a dost!!Nebo se mu mame chodit ukazovat cela rodina?Tohle bylo ta nejhorsi a nejhnusnejsi dovolena co jsem zazil! reagovat

Dana: Re: Re: je to pravda! - 29. 8. 2013 21:36

Plně s panem Jardou souhlasím. Tento hotel je ostuda cestovky, že jim není hanba nabízet za docela velký peníz takovou hrůzu. Moje rodina byla v tomto hotelu na prahu začínající sezóny a byla to hrůza. Počítali jsme dny do odletu. LIDI !!!! Pojďte se spojit a bránit!! Jak vidno, tak ze špatných recenzí si CK nic nedělá. Ještě Vám na stížnost odpoví, že jste si jistě přivezli mnoho krásných zážitků!! reagovat

Jarda B: Re: Re: Re: je to pravda! - 30. 8. 2013 23:17

Pani Dano nemam problem podat na ck.treba i tr.oznameni.Cekam na vyjadreni na mnou podanou stiznost a pak zvazim dalsi postup.Protoze tohle bylo opravdu neco neskutecnyho!Jeste ze jsem mel s sebou dost penez,protoze jsme chodili do restaurací,malej Kubík(5let) nejedl krome suchejch baget vubec nic!Neni vybiravej ale rozsekany kosti,slachy ve vomastku a zelenou rejzi??! Klidne me kontaktujte, e-mail j.berri@seznam.cz reagovat

Dana: Re: je to pravda! - 29. 8. 2013 21:52

Milá Anno, ... byla jsem před sezónou a počítala dny do odletu. Lítám do Tuniska víc jak 10 let, ale tohle byla noční můra. Nejsem náročný klient, vím že 3* hotel je omezen v poskytování některých služeb, strava jistě není tak rozmanitá tak u vyšší kategrie, ale zde byly k obědu kosti a šlachy. Kelímky na pití smrděly po čemsi co připomínalo Savo, příp. ještě s otiskem rtíku po předchozím použivateli. Jídelna ušmudlaná ... ještěže člověk neviděl jak "čistá" je kuchyně, to bych asi nepozřela ani ty suché bagety. Lehátka samá prasklina a ještě si člověk i na dovolené musel pořádně přivstat. Myslím, že u tohoto hotelu je úplně jedno zda tam jedete v sezonu či mimo. Těch nedostatků je tam tolik, že tento hotel by měli snad nabízet grátis odolným jedincům a možná jim i přidat kapesné. Za ty prachy co si CK nechá zaplatit je tohle nehoráznost. reagovat

Hana: Bezbariérový??? - 26. 9. 2013 13:14

Ebbi!! Vy asi máte bariéru v hlavě!! Po přízemí je možné jezdit s kočárkem či vozíčkem, ale ubytování je v patrech a výtah? Ten jezdí - nejezdí. Navíc tento hotel je šílenost!! Lidi nevěřtě této recenzi, jídlo strašné, ubytování katastorfa, vhodnost pro rodiny s dětma=rovná se hazadru se zdravím. Pro méně pohyblivé taktéž nevhodné. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání