Napsat recenzi

Docela prima dovolená

Recenze hotelu Nesrine Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 846x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení několika recenzí a doporučení v cestovce,jsme tento hotel zvolil.Chtěli jsme ne příliš velký komplex a poměrně klidný.To se splnilo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování bylo v naprosté pohodě,v recepci jsem si dohodla,že nechci v žádném případě bydlet v přízemí a bylo mi vyhověno.Jinak ty utopené pokoje páchnou plísní a je to docela hrůza.My jsme byli v prvním patře a v klidné části hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Stravování jako každé jiné v těchto destinacích,snídaně téměř stejné,výběr jídel v poledne a večer se měnil,bylo hodně kuřat,ale i ryby krůtí.jehněčí-prostě dalo se vybrat.Hodně bylo zeleniny,ale málo ovoce-pouze hrušky,jablka,hrozny a pár broskví.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu je starší,ale v normě,je tu možnost sportovního vyžití i celkem dobré animační programy.Bazény jsou perfektní,čislé,ale v nabídce se píše o půjčování osušek na pláž i k bazénu a nic takového nefunguje.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře není vzdálené,cesta k němu je docela příjemná.Několikrát byly větší vlny,ale to nevadilo,moře bylo převážně čisté a hlavně teplé.Parádní píseček.Horší a možná nejhorší dojem na nás zanechala lehátka,na kterých se prostě nedalo ležet.Byla stará a proleželá/doporučuju vzít si nafukovací matracenebo karimatky.Vedle na plážích je měli/od hotelu/a leželi jak v bavlnce.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu jsou pouze 2 obchůdky a jinak široko daleko nic.Procházky jsou možné pouze po silnici,nebo chodníku,ale cesty nikam nevedou.Nelblíže je do Hammametu,ale taxíkem,většinou ta 5.dinárů

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

My,protože jsme starší generace,jsme byli vcelku spokojeni,výlet do hlavního města byl fajn a V Hammametu se nám také líbiloHotel celkově prima

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání