Napsat recenzi

Hotel dobrý, personál děs a hrůza.

Recenze hotelu Nesrine Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 787x
Recenze se líbila: 507 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Děti byly maximálně spokojené, animátoři pozorní, přítomnost na večerním minidisco bylo pro nás povinností, které si děti nechtěly nechat ujít. Pro nás s manželem, kdy jsme měli děti s sebou nám to nevadilo, ale nedoporučila bych to těm, kteří touží po rušných večerech. V okolí nic takového není. Ale Hotel je krásný a čistý.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Opotřebovaný nábytek, vrzající poste, koupelna zralá k rekonstrukci.WC společné s vanou

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídla v dostatečném množství,chutné( problém jako asi v každém hotelu) neustále opakující se-hlavně snídaně,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení dostačující, ocenila bych připojení na internet na pokoji, WIFI jen na 3 místech v hotelu, které neustále padá při přetížení .

Personál,úklid pokojů- spokojenost, recepce také, číšníci - to se mi ani nechce komentovat, DĚS A HRŮŮŮŮŮZA!!!, neochotní, zmateně pobíhající, neprofesinální

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Musím uznat, že hotel se stará o pláž, ovšem celkový dojem kazí kalící velbloudi přímo do moře, nebo do písku, před vstupem do moře, kde si spokojeně děti metr od něj dělají bábovičky z písku. Musím, ale uznat, že security, která byla přítomna po celý den na pláži, uklízela jak nedopalky z cigaret pohozené v písku, tak odpadky a již zmiňované koňské a velbloudí exkrementy.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Nádherné, udržované, uklizené,a pěstované všudypřítomné květiny.

To platí pouze pro hotel. Za hranicemi hotelu, nepochopitelný nepořádek. Na který my už nejsme zvyklí.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem z celé dovolené mi opravdu jen kazí neochotní, ploužící, popř. zmateně pobíhající s jednou skleničkou v ruce, nervozní, nezvládající nápor "Číšníci". Déle pokus jednoho z nich podstrčit slité pivo manželovi (takové praktiky si myslím se už u nás snad nedějí ani ve 4 cenové, to bych nečekala ve 4* hotelu) a mě vodu, v neumyté, upatlané skleničce od nějakého dítěte. Všímající si pouze německy mluvící klientely hotelu, moje hodnocení by bylo mnohem vyšší, ale vzhledem k tomu, že jsme se s nimi museli potkávat na každém kroku ubírá to na pozitivních dojmech a tedy i na hodnocení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání