Napsat recenzi

Jednou stačilo

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 261x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Tunisku jsme byli poprvé a naposled.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj odpovídal obrázkům od cestovní kanceláře, čisto, někde vidět známky opotřebení, ale 3* odpovídají. Klimatizace ani na plný výkon příliš nechladila. Pokoj malý, balkónek sotva pro jednoho, byl tam pouze stoleček.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Výběr velký, nikdy jsme neměli problém. Od každého chodu velké množství různých pokrmů, jak normální pokrmy tak místní speciality, pro pití se chodilo k baru, 2 stolky zákusků. U večeře byl vůbec největší výběr, grilování venku, zmrzlina apod. S dochuceností to bylo horší, slánek nedostatek, sůl navíc zvlhlá, takže dosolit byl nadlidský výkon, nicméně nám chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Wifi někdy šla, někdy ne. Personál milý, jen na recepci to vždy neplatilo, tam bych navíc čekal lepší ovládání angličtiny. Až po návratu jsme zjistili, že z kufru opatřeného visacím zámkem (z kabelky odložené na pokoji zmizel jeden ze dvou klíčků), v němž měla přítelkyně peněženku a v ní záložních 50 euro na nečekané výdaje (doktor apod.), těchto 50 euro zmizelo. Animační programy fajn. Uklízečky ráno sebraly ručníky, vrátily až odpoledne, takže sprcha po návratu od moře před obědem nebyla ideální. Za bakšiš někdy kytka na posteli utržená ze zahrady hotelu, jindy nic. Jednou nebyly ručníky vůbec, dostali jsme 2 toaleťáky navíc :D Z důvodu krádeže za 2*.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Lehátek dostatek (vždy jsme našli volná), některá poničená, moře občas špinavější (igelity, řasy...), ale dostačující. Pláž hlídaná před prodavači, atrakce hned u pláže (dražší, když se popošlo 200m po pláži, ceny byly na polovině).

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Uklizeno, po cestě na pláž to občas zaválo odpadky.. Pokud se popošlo jinam, nepořádek odpovídající Tunisku.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem pokazila krádež peněz, nicméně spokojenost, ale podruhé už ne.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání