Napsat recenzi

Celkově slušná dovolená za dobrou cenu

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 354x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou bych i přes počáteční problémy s pokojem a zvyknutím si na tuniský bordýlek zhodnotil kladně. Nejvíc jsme se s přítelkyní těšili na teplo a moře a obojí nás nezklamalo. Chyby se tu určitě našly, ale v poměru kvalita - cena - je třeba nejspíš asi trochu nad něčím přivřít oči. Nejotravnější byli mouchy, byli úplně všude :-( Na pláži, v jídelně i na lehátkách u bazénů (doporučuju repelent).

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hned po příjezdu na nás čekal největší šok celé dovolené!! Vyfasovali jsme příšernej,zahulenej pokoj v odlehlý části s výhledem na střechu, přestože jsme si zaplatili u CK Blue Style standart pokoj. Okamžitě jsme tedy šli na recepci pokoj reklamovat a za úplatek 4 EURA nám dali pokoj s výhledem na bazény i s lepším vzduchem. Přesto se i zde našly chyby. Např.plíseň v koupelně, zatuchlé ručníky (doporučuji přivést si vlastní), občas zapáchájící odpad, rozvrzané postele + celkově uklizeno jen tak na oko. Balkon byl maličký, ale pro 2 lidi stačil. Pokoj jsme měli ve 2.patře hned vedle výtahu, ale ten měl tak malý výkon, že slyšet vůbec nebyl. Nakonec tedy ubytování vzhledem k poloze hodnotím 5/10. PS: Určitě ale při příjezdu dejte na recepci nějakej bakšiš! :)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava celkem rozmanitá, vybere si asi každý. Každý večer probíhalo i grilování, které se většinou vydařilo, jen 1x to pěkně spálili. Nejvíce mi vadil nedostatek slánek. Zákusky výborný, zmrzlina divná.Celkově 6/10.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Sportovní a kulturní vyžití na výbornou, bazény vzhledem ke staří hotelu udržované. Každý večer od 22h tzv.Show Time, hodinový animační program. Hudebně živější hotel, pro ty kdo vyžaduje velký klid, nedoporučuji. Personál a číšníci celkem v pohodě, samozřejmě jsou vysazený na rusáky, který jim pořád sypou dináry. Pivko celkem dobrý, jinak alkohol slaboučkej jako čajík. Doporučuju přivízt si vlastní. Animátoři byli v cajku, ale animátorky nic moc. Celkově 6/10.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla pěkná, velká, písčitá a až na vajgly v písku i čistá. Od hotelu asi 400m, cca 5 min. pomalé chůze. Před vstupem na pláž samozřejmě bordel, který je typickej pro Tunisko. Moře vynikající, krásně teplé, většinu pobytu i průzračně čisté. Velmi pozvolný vstup do moře, hloubka 2m byla asi až po 100m. K dispozici i bar s nealko nápoji a hudbou.Jediná nevýhoda byla absence sprch na pláži. Celkově 8/10.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Přímo v nejbližším okolí hotelu relativně čisto, ale pokud vyrazíte někam dál, tak všude samozřejmě neskutečnej bordel, špína a smrad. Zlatí český cikáni. My vyrazili taxikem za 5 dinárů do Nabeulu (nechali jsme se odvíst do centra) a po příjezdu jsme nevěřili vlastním očím, takže jsme za hodinu byli zpět na hotelu.Celkově 4/10.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nakonec z dovolený převládá pozitivní pocit, i přes některé nedostatky bych tento hotel doporučil navštívit, za cenu kolem 10000Kč za 8 dní ALL Inclusive se jedná o slušnou dovču za přijatelný peníze. Ale další tuniskou návštěvu v dohledné době již neplánuji, civilizace v Evropě je přeci jen příjemnější :-) Takže suma sumárum 6/10.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání