Napsat recenzi

Skvělá dovča :-)

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 361x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 2
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • večeře večeře
  • dortíky ... mňam :-) dortíky ... mňam :-)
  • večeře večeře
  • oběd oběd
  • oběd oběd
  • oběd oběd
  • pokoj č. 65 pokoj č. 65
  • pokoj č. 65 pokoj č. 65
  • pokoj č. 65 pokoj č. 65
  • pokoj č. 65 pokoj č. 65
  • pokoj č. 65 pokoj č. 65
  • koupelna na pokoji č. 65 koupelna na pokoji č. 65
  • tobogán tobogán
  • hotel při východu slunce hotel při východu slunce
  • pláž při východu slunce pláž při východu slunce

Po přečtení recenzí jsem měla obavy a volala do CK Azur Reizen o stornování zájezdu, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala.

Dovolená se opravdu povedla :-)

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj uklizený, čistý, voňavý, nemuseli jsme ho ani měnit, jako většina lidí z předchozího turnusu. Sice výhled je na protější budovu, ale kolik času trávíte na balkoně?? Takže spokojenost..

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Velký výběr jídla, zeleniny, zákusků. Vše doplňovali, fronty nebyly nikdy nijak dlouhé, nebo jsem si došli pro pití a chvíli počkali. Nic strašného...

Voda v lahvi kdykoliv během dne a v All in baru jsme taky nečekali nijak dlouho.

Odpoledne palačinky, sice malé, ale mohli jsme si dojít ještě jednou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je to starší, takže sem tam něco chybí, ale to nám rozhodně dovolenou nezkazilo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž a moře nádherné, průzračné... Jeden den větší vlny a chaluhy, ale hned to uklidili a bylo zase čisto.

Sem tam nedopalky od cigaret, ale to dělají jen hosté hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Jela bych sem klidně znova. Měli jsem skvělou partu a užili si to, co to dalo :-)

Určitě je lepší volit termín v období Ramadánu nebo po půlce září, protože je hotel poloprázdný a je mi líto, že se to turnusu před námi nepovedlo :-(

Jinak přeji všem, co sem pojedou, ať se jim líbí jako nám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Panda: Porovnání - 23. 9. 2013 20:27

Po prohlednutí foto konstatuji, že kytičky na postelých jsme měli pouze jednou a to jsme dávali bakšiš každý druhý den :-) a nosil uklízečce zákusky a vodu. Dostala i dárky pro děti. Stůl jsme také nikdy neměli takto připraven. Viděl jsem je ale i v našem turnusu, ale minimum (do 5-ti). Uplácet v jídelně nás bohužel nenapadlo :-). Jedině na pláži jsme měli připravené podložky na lehátka (a to si nechal ještě donášet od nás alkohol :-) Co se týká obsazenosti hotelu - představte si úplně plnou jídelnu včetně venkovních prostor, hlavu na hlavě, frontu až ke vstupním dveřím... Nebo při večerní animaci plně obsazenou venkovní terasu, venkovní jídelnu, láhatka u bazénu a sezení u baru. Nedokážu si představit, kdyby byl hotel zcela plně obsazen (včetně temných zákoutí u vstupní brány - tam co bydlí animátoři). Jídlo podle foto bylo stejné. Zákusky jsem takto neviděl, neb jsem nechodil ihned na otevíračku :-) Nám později donášeli pouze malé táci tak se 2-3 druhy a zákusky byly ihned pryč. Pravdou je, že druhý týden byl o dost klidnější nastavil drobné změny - polévka, venkovní grilování (1x). No hlavně že jste se měli lépe. Pro mě to skvělá dovča nebyla :-( reagovat

Jana: Re: Porovnání - 23. 9. 2013 20:40

Bakšiš uklízečce denně a ten stůl měly kamarádky, co se chodili bavit s číšníky.. :-) Hotel byl fakt skoro prázdný.. polévka byla denně a moc dobrá.. venku kuchař byl také denně, byly ryby, grilovaná zelenina, špagety, nějaká čína, vždy moc dobré.... je to prostě jiné :-( Je to škoda, že my jsem to zažili tak super a vy ne.. ale co už.. Neumim si představit hlavu na hlavě a asi bych z toho brečela, nebo nevim :-( jako asi tam už znova nepojedu.. líbilo se mi, ale to že se to povedlo jednou, neznamená, že se to povede znova.. měli jsme sebou příbory i skleničky, ale nepotřebovali jsme.. naštěstí.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání