Napsat recenzi

rec.č.3

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bar all inclusiv bar all inclusiv
  • jedno z mnoha hot.zátiší jedno z mnoha hot.zátiší
  • wc vedle jídelny-na prkýnko nezbylo a na papír??nic wc vedle jídelny-na prkýnko nezbylo a na papír??nic
  • hotelová koupelna hotelová koupelna
  • ranní návštěvník u nás na pokoji ranní návštěvník u nás na pokoji

Tak jsme tu týden anjednou se dějí změny,uklízečky uklízí,na chodbě nám konečně vyměnili žárovky tak vidíme večer kam jdeme,ale na náš popud,jim to asi neva-v hotelu, včera se dokonce poprvé a asi naposledy objevily u oběda i dvě cedulky s tim co jíme.Přibyly ubrousky,nezabalená párátka a le alespon něco,dokonce když máte štěstí,tak nemusíte ranní kávu míchat nožem,občas se objeví ráno polévková lžíce...

Ubytování  průměrně (3/5)

Do včerejška jsem všem tvrdila,že alespon švába jsem tu ještě neviděla,tak to mám za to-dnes mě přivítal ráno na pokojové toaletě,myslela jsem ,že zešílím,supr probuzení.Je mi líto pokojské-té naší,je hrozně milá a fajn ,ale ty nedostatky to opravdu nezachrání.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Asi proto,že se ozýváme,tady běhá najednou spousta personálu,po týdnu ,doplňuje se jídlo,nikoliv příbora,ale to musíme pochopit,Tunisané jsou zvyklí jíst rukama.

Od včerejška jsem taky pochopila,že all inclusive tady znamená plná penze a ještě na příděl,jsou tu úžasné kelímky na zmrzlinu,máte nárok na 1 denně a když máte ssebou tři děti tak jen pro ně,víc nedostanu ani za nic.No nic tak já nic...Stejné je to s minipalačinkami,dostupnými dvě hoďky denně-jen děti a ještě se tváří,že chci po nich moc.Už fakt nemůžu!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Kromě naší pokojské a jedné recepční a pár animátorů mám tady pocit ,že všechny obtěžujeme,pikolíci rozlévají nápoje s párátkem v ústech,arogantní pohledy jsou taky na každém rohu...Strašně příjmné!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Až na to,že jsme se přijeli trošičku potápět-děti,jsou větší vlny tak to moc nejde,ale jinak je moře jediný světlý bod naší dovolené

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

K tomu se už opravdu nebudu vyjadřovat!!

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pořád nám z ck tvrdí ,že nejsou letenky-to je jediný důvod proč jsme stále tady!!!Ráda bych Vám poslala vše z toho co jsme nafotili,ale mám strach ,zbytek bude až odsud vypadnem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání