Napsat recenzi

Dovolená v Maroku

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro týdenní pobytový zájezd v Maroku jsme zvolili hotel Atlas Royal a toto se ukázalo jako výborná volba. Celkově v nás zanechalo ubytování i služby personálu velmi dobrý dojem. Přestože probíhal ramadan, zaměstnanci hotelu se opravdu všemožně snažili a vycházeli hostům vstříc.

Ubytování  průměrně (4/5)

Jedná se o vcelku velký hotel (cca 400 pokojů), který svojí koncepcí připomíná např. hotely Mariott (v místních podmínkách...). Prostorný pokoj, fungující toalety a koupelny vybavené kvalitním materiálem, vysoká queen size postel, lednička, trezorek, plochá TV s asi třiceti programy v různých jazycích, balkon. Fukční nastavitelná klimatizace. Denně se mění ručníky a uklízí se. Stěnami neproniká zvuk ze sousedních pokojů. Absolutní spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme v ceně all inclusive, tak jako většina hostů. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány ve velké jídelně, případně si můžete vzít jídlo na terasu. Formou švédských stolů, studená i teplá jídla, opravdu velmi široký výběr. Zajímavá je nabídka čerstvě připravovaných ryb, těstovin, atd atd. Pečivo chutná jako naše. Nápoje domácí pivo, dobrá vína, nealko nápoje vše v nabídce. Trošku zmatky v organizaci obsluhy, občas chybí příbory nebo nějaký doplněk - solnička atd... Chce to trpělivost. Systém je takový, že se necháte uvést na místo, sednete si a trpělivě vyčkáte, až vám donesou chybějící příbory a objednáte si nápoje. Pak teprve si jdete sami vybrat jídlo. Kdo spěchá a nepočká, ten pak shání nápoje a chybějící vidličky po celé jídelně sám... :) Jinak odpoledne se navíc podávají sendviče u bazénu. Dále můžete jít na večeři do italské nebo marocké restaurace po předchozí rezervaci .... nabídka opravdu široká. Ani my,, ani nikdo jiný neměl žádné zažívací potíže tak časté v zemích severní Afriky. Ještě malá prosba - dodržte prosím místní výzvu a alespoň na večeři se vhodně oblékněte. Věřte, že v trenýrkách a v dárkovém tričku od pojišťovny opravdu nejste sexy ... :)))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Po kulturním nebo sportovním vybavení jsme upřímně moc nepátrali, ale vybavení hotelu je postačující a lázně nebo fitko jsme ani nestačili využít. Večer obvykle nevtíravý program kolem baru (klavír, zpěv nebo jen repro hudba), kdo chtěl, bavil se, kdo ne, vyhledal klidnější část členitého baru... Na hotelu mění místní dirhamy, je tam malý gift shop, internetová místnost, možnost připojení wi fi, personál opravdu pozorný.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

V této kapitole zmíním i bezvadný velký bazén, který je patrný na snímcích hotelu. Zpočátku si musíte zvyknout na místní nešvar - blokování lehátek ručníky nebo osobním věcmi. V osm táta vyrazí k bazénu zablokovat čtyři lehátka a rodinka si dorazí kolem poledne...bohužel to není jen čecháčkovství, ale dělají to všechny národy :((( Doporučujeme se obrátit na hotelovou službu u bazénu a oni si s tím většinou poradili, posháněli jak lehátka, tak slunečník. Přes bazén a promenádu je přístup na pláž, kde má hotel svůj prostor s lehátky a slunečníky (vše v oranžové barvě a zdarma). Pláž písčitá, velmi mělké moře, v červenci poměrně teplé. Na pláži je pocitově chladněji zeména ráno a po západu slunce (po sedmé večer). Doporučujeme lehký oděv s rukávy (svetr, mikina)na večerní procházku po promenádě. Pláž je vcelku čistá - není sterilní, ale rozhodně se tam nepovalují odpadky.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je na frekventované ulici na pobřeží. Rychlý přístup k obchodům, službám nebo do města. Malý ochoďáček s pevnými cenami Uniprix je asi patnáct minut chůze přes mini zoologickou zahradu (volný průchod).Dejte si pozor na místní, jsou přeborníci v klamání a snaží se vás navést tam kam chtějí oni, ne vy.Např. vás sami oslovují na ulici a po dotazu, jaký je cíl vaší cesty, vám sdělí, že daný směr je zavřený (v našem případě věrohodná výmluva na ramadán) a nasměrují vás jinam - rafinovaně spolupracují mezi sebou, takže nic netušíte a nakonec si vás navedou tam, kam potřebují oni (do jejich obchůdků, kde nakonec necháte část svých peněz). To vše vám dojde až pozdě. Bohužel, dojem na ulici negativní, nedá se věřit opravdu nikomu, i když to asi nemyslí špatně. Ale je to otravné a neustálé vnucování zboží kazí dojem i otrlejším turistům.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Byli jsme spokojeni zejména díky ubytování, stravování a službám hotelu. Víc jsme od zájezdu neočekávali, takže opravdu nefalšovaná spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání