Napsat recenzi

Tak tohle byl mazec

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 611x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Už jsem na pár dovolených byl,ale co se týče hlavně stravy,to jsem ještě nezažil

Ubytování  průměrně (4/5)

Zase až tak špatné nebylo,byli jsme v přízemí uklízelo se denně ale musíte hlídat minibar statila se nám voda avian a nabeton to vzala nějaká uklízečka! Všechno cenné je třeba zamikat do trezoru věčně nám nechávali odemčený balkon uklizečky takže vám tam moh kdokoliv vlízt!!!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Tak to byl nevětší masakr a kámen urazu!!Hodně se opakovalo to samý,přílohy jenom rýže kuskus asem tam brambor,vařily tam neuvěřitelný blafy který se ani nedali jíst! Prostě jsme normálně se strachem a vlastně i odporem se chodili najist měli jsme plnou penzí. Ovoce hrozně málo a jenom 3-4 druhy no hruza nemá cenu ani psát!! Jediný zákusky a tvrdý sýr měli dobré ale to bylo hodně hodně málo!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

2 bary na jednom odpolední svačina celý týden hranolky a bageta s tuňákem! Když dáte perzonálu nějakej drhám navic tak se o vás budou starat jinak velkej pruměr! Největší pruser je že tam nemaj ani váhu na kufry takže jedete na letiště se strachem!

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Až tak špatný to nebylo

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

neuvěřitelnej bordel smrad špína lidi v obchodech na vás nalepený jako mouchy a neuvěřitelně neodbytní vlastně sami si řikaj o to žeuž se tam příště neobjevíte .Sám jsem viděl na vlastni oči jak maročanka rozbaluje dětem algidu a prostě ty papiry ze zmrzliny háže pod sebe na promenádu na zem.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jediné světlé misto byly delegátky a pruvodkyně! Takový jsem ještě nepotkal holky všechno věděli vyšly vám vstříct když mohly! Je škoda že jsou zrovna v takovém letovisku!!Takže celkový dojem je že já normálně nikdy recenze nepíšu,jenže tenhle hotel je 5 hvězdičkovej něco to už stoji a nakonec takovej pruser! Já už s klidnou hlavou řikam Maroko nikdy snad poznáváci je tam co vidět Marakeš atd!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 35 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

...: lež - 13. 8. 2014 20:06

Tak vy jste opravdu pitkin reagovat

fajnovka: asi jste byl jinde - 13. 8. 2014 20:09

Příště zůstaňte doma tam to bude super reagovat

:-/: musim souhlasit - 13. 8. 2014 20:10

musim souhlasit, ten kdo to tak zhnusil, tak kecá. My jsme tam byli také a bylo tam krásně, pokud nejste zvyklý jíst blafy, tak nejezte vůbec, nebo si vemte konzervy. Ale z vašeho psaní jde vidět, že jste toršku obyčejný, takže ti z vás, kdo tam jedete, nebojte, je tam fakt pěkně. Ovšem prasata tam k jídlu nejsou, ti tam pouze jezdí na dovolenou...:-D reagovat

pitkin: Tak na vás budu reagovat - 13. 8. 2014 20:31

to co jsem napsal je muj subjektivní názor a nikomu ho nevnucuju. Jinak moje povoláni je kuchař tak vězte že vím o čem mluvím na rozdíl od vás hrdino.Jsem obyčejnej člověk takže já nikoho urážet nebudu to je pod moji uroveň. Takže znovu nedalo se to jíst,myslím si že ty co psali kritiku přede mnou vi o čem pišu. reagovat

llll: Re: Tak na vás budu reagovat - 14. 8. 2014 12:35

Ja také říkám svůj subjektivní názor, takže nevím, proč tady vytahujete, že jste kuchař?Zhatil jste celý hotel, byla to reakce na celou recenzi a ne na kuchyni.Pokud je to pod vaši úroveň, tak ani já s mým inženýrským titulem a procestovaným světem různých zemí v těch nejlepších hotelích a kuchyních budu mlčet...Jen myslím, že obyčejnému člověku jako Vám, jak říkáte, by tento hotel měl být až nad hlavu dobrý. Přeji krásný den a ať máte plno spokojených zákazníků, kteří odejdou s gurmánským zážitkem bez práškových blafů. reagovat

Andrea: Re: Re: Tak na vás budu reagovat - 22. 4. 2017 21:26

Děkuji zcestovalému inženýrovi, který nedokáže kontrolovat své ego, že mě tak pobavil :) koukám, že dnes ten vysokoškolský titul dají vážně skoro každému.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání