Napsat recenzi

:-\

Recenze hotelu Les Dunes d'Or Ocean Club Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 890x
Recenze se líbila: 529 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je plný francouzských důchodců, Češi jsou až na druhém místě. Animační programy samozřejmě ve francouzštině, stejně tak i menu do ala carte restaurace, které je na recepci.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje malé, denně uklizené...trezor na pokoji za 140 dirhamů/týden. Byly jsme v prvním patře, jen v den odjezdu jsme využili pokoj v přízemí na převléknutí a dost to tam smrdělo zatuchlinou...takže v přízemí bych se ubytovat určitě nenechala!

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Snídaně pořád to samé, pouze jeden druh sýra, 2 druhy salámu.Palačinky jen když jste měli štěstí:-) Jediné plus za pomerančový fresh. Obědy a večeře se měnily, 2x za pobyt byla marocká kuchyně. Výběr ovoce- bída...dezerty dobré, ale moc se neměnily. Nejhorší byl odpoledni snack- pouze sladké pečivo od snídaně a bagety se salámem:-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Animátorky byly v pohodě, delegát tu byl celkem často. Personál milý, jen v baru na pláži nic moc. Bar není na pláži, ale v areálu hotelu, takže musíte přes promenádu pro pití do pidi kelímku. Záchody také v areálu, docela daleko od pláže.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž písčitá, vstup do oceánu pozvolný, vlny spíš malé. Vyhrazen kus pláže, zbytek před vámi je veřejný. O víkendu hodně Maročanů, bez problémů. Jen v pondělí pláž plná odpadků i v moři, moc to neřeší.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Dlouhá promenáda kolem pláže s hezkým výhledem na pevnost Kasbah. Kousek od hotelu obchůdky, všude bezpečno.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Počasí v polovině června nic moc. Celé dopoledne zataženo, až kolem jedné hodiny se ukázalo slunce. Večer chladno. Typické počasí pro Agadir:-\ Bacha na kuřecí špízy, několik nás mělo střevní potíže. Celkový dojem - ušlo to, ale příště určitě jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Souhlas - 26. 6. 2014 20:17

Tato recenze zcela odpovídá realitě. Ještě silný vítr který fouká skoro celý den . Po vykoupání se musíte zabalit do ručníků.Z dětmi bych do Maroka nikdy nejela. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání