Napsat recenzi

Hotel lti Agadir Beach Club****

Recenze hotelu Agadir Beach Club Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lobby Lobby
  • štandardná izba štandardná izba
  • Suita Suita
  • marocká reštaurácia marocká reštaurácia

Príjemný, pomerne rozľahlý hotel sa nachádza priamo pri promenáde, kúsok od centra Agadiru. Od letiska sa hotel nachádza približne 30 minút jazdy.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V hoteli sa nachádzajú štandardné izby, suity a apartmány (rodinné izby). Suity a apartmány majú terasu, štandardné izby balkón. Izby sú s výhľadom na more, do záhrady a na bazén . Trezor na izbe je zdarma. V izbe je chladnička, televízor, klimatizácia. Kúpeľna je vybavená fénom. Pri príchode do hotela, čaká klientov na izbách misa s ovocím a koláčikmi.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravovanie v hoteli je formou polpenzie-bufetové stoly. K raňajkám je podávaná čerstvá pomarančová šťava. Na výber sú sladké, slané, teplé aj studené jedlá. V ponuke sú a´la carte reštaurácie-marocká, talianska a rybia.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Wifi je na recepcii a v lobby zdarma. V hoteli sa nachádza zmenáreň a 2 bary. V bare sú organizované večerné podujatia,hrá živá hudba. Pre deti je k dispozícii detský klub - pre deti vo veku 4-12 rokov. Za poplatok sú tenisové kurty , biliard, spa, salón krásy a masáže.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel je priamo pri pláži, oddelený je len pobrežnou promenádou. Lehátka a slnečníky sú na pláži zdarma, osušky sú za vratnú kauciu, cca 10 EUR/ osuška. Pláž je čistá, piesočnatá, s pozvoľným vstupom do mora.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolie hotelu je príjemné. Plážová promenáda je vhodná na večerné prechádzky, ľahko je dostupné centrum mesta.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel je určený pre menej náročnú klientelu a mladých ľudí, ktorí ocenia dostupnosť centra a ubytovanie priamo pri pláži.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání