Napsat recenzi

Rodinná pohoda na jaře

Recenze hotelu Agadir Beach Club Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2012
Přečteno: 357x
Recenze se líbila: 559 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 0

Galerie videí

V tomto hotelu jsem strávila tři týdny na jaře 2012, tedy v době, kdy byl zaplněný cca z jedné třetiny. Moje čtyřletá dcera byla nadšená z animátorů, jejich programu, bazénu a večerní minidiskotéky (ti mluví anglicky, francouzsky, něco i polsky atd., moje dcera umí anglicky) a zvláště z toho, jak byl k ní všechen personál milý. Během pobytu jsme se už se všemi seznámili, takže jsme se tu cítili velmi dobře.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hotel není nejnovější, ovšem pokoje byly čisté, ručníky pravidelně vyměňované. Mají několik typů pokojů, měli jsme vždy junior suite (aspoň myslím), s třetí postelí zvlášť a s prostorným obývákem s TV. Na pokoji byla lednice. Z balkonu bylo vidět na moře, i když byl pokoj z boku. Pokojské přátelské, když bylo třeba něco, tak donesly, někdy zapomněly, ale to nebyl problém se připomenout na recepci.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava byla bohatá a bylo jí vždy dost. Každý večer byl jinak zaměřený (italský, marocký, francouzský, atd.). Výběr tedy evropský (vč.vepřového masa), ale také marocké speciality. V nabídce též ryby a plody moře, těstoviny. Spousta dezertů, i lehčí, pudinkového typu. Ke snídani kromě jiného i vločky, cornflakes, jogurt, ale i vajíčka, klobásky, rajčata atd. Na oběd také výběr, včetně salátů. Vše upravené, dobře doplňované. K dispozici také káva, čaj, kakao, mléko atd. z nápojových automatů. Odpolední káva/čaj a zákusek u bazénu. Hotel byl však plný asi z třetiny, takže to bylo velmi příjemné, lidí akorát. Žádné fronty na jídlo, ani na nápoje. Číšníci příjemní, velmi přátelští k dětem (nosili dceři dárky, dělali s ní různé legrace atd.). Některé koktejly večer v baru v ceně all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pokoje v nízkých propojených budovách, uprostřed nádvoří, zeleň a palmy, dále bazén. To je příjemné zvláště v chladnějším období, kdy od moře může foukat vítr. I v březnu a dubnu se tak některé dny dalo koupat a ležet na lehátku úplně bez problémů - teplo, slunce atd. Kromě běžné restaurace ještě tři specializované - italská, marocká a středomořská (některá jídla podobná tomu, co byla normálně zařazena v hlavní restauraci), ale příjemné prostředí a úžasná zmrzlina (během pobytu myslím možnost zajít jednou do každé restaurace). Bar u bazénu i na pláži, dále pak prostorná hala s křesly a večerní bar - každý večer živá hudba (většinou nějaká mladá bulharská skupina - dalo se s nimi pokecat i česky). Většinou to tam rozjely Francouzky...někdy číšníci trochu pomalejší s nápoji, ale to tam asi řídil management, jinak číšníci se snažili. Pak je také vedle hotelu diskotéka (patří k hotelu), otevřená od cca 22 hod., ale vzhledem k dítěti jsem se tam ani nedostala.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž přes promenádu jako u všech hotelů u pláže v Agadiru. V dubnu klasicky Atlantik poněkud chladnější, ale na lehátku horko a příjemně. Matrace přinese obsluha, stejně jako drink. Odpoledne také program petanque nebo volejbal. V chladnějším období je super ten uzavřený bazén, u jiných hotelů, jak jsem si všimla, nebylo možné někdy kvůli větříku, ležet.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klidné prostředí uprostřed promenády, procházka k zoo, jezdí vláček atd. Dobré postavení hotelu. Před hotelem obchůdek, pár obchodů se suvenýry atd., další bary a obchody směrem k centru.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

I když není hotel nejmodernější, bylo tu velmi příjemně. Zvláště pro malou dceru to byly nejlepší zážitky (z celého pobytu v Maroku, kde jsme byli víckrát), a to hlavně proto, že se tady chovají velmi dobře k dětem. Já jsem se osobně trochu nudila, protože nejsem hotelový typ, ale využila jsem nabídky programů - ranní rozcvičky, aerobiku ve vodě a různých sportů (volejbal, pingpong atd.). Bylo také spousta večerů - s různým programem (marocké tance a další). Pobyt byl příjemný také vzhledem k navštívené době (hotel byl jen z jedné třetiny plný, nedokážu si moc představit v létě). Klientela je smíšená, zvláště Francouzi (spousta jich sem jezdí už roky, takže se znají s personálem), ale pak také jiní, většinou západní Evropa, ale také nějací Maročané. V době mé návštěvy žádní Češi (nejeli jsme s CK), jen pár Poláků, možná pár Rusů atd. Někdo psal, že je to uzavřený hotel - připadalo mi to spíše jako rodinný hotel, kde se všichni znají a jsou k sobě přátelští. Doufám, že jim to tak vydrží, ale myslím, že je stejně lepší jet mimo hlavní sezónu (léto či vánoce/Silvestr). Další videa mají na vlastním kanále: http://www.youtube.com/AgadirBeachClub

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání