Napsat recenzi

HOTEL COLOSSEUM **** - HRŮZA!!!

Recenze hotelu Hotel Colosseum **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 4 026x
Recenze se líbila: 569 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pohled z terasy restaurace na "park" pohled z terasy restaurace na "park"
  • parkoviště, vstupní strana z terasy parkoviště, vstupní strana z terasy
  • Pool bar Pool bar
  • přistýlka, čerstvě ustlaná přistýlka, čerstvě ustlaná
  • moře plné řas, foceno večer moře plné řas, foceno večer
  • snídaně - studená část snídaně - studená část
  • snídaně - teplá část snídaně - teplá část
  • výhled z balkonu výhled z balkonu

Nabízen jako vhodný pro rodiny s dětmi, jeden z mála 4hvězdičkových hotelů na Slunečném pobřeží. Veškerá propagace je úžasně nafocená, očekáváte opravdu dovolenou na úrovni, impozantní vstup, světla, … ALE JE TO HRŮZA!!!!

Ještě dnes po návratu mě ubíjí pomyšlení na pohledy do zázemí ostatních hotelů pouze 3hvězdičkových a jimi nabízených služeb jako je Iskar*** či Nessebar Beach***.

V hotelu bydlí většinou jen Češi a Slováci a asi se počítá s tím, že přežim vše.

Jeli jsme na dovolenou s dětmi (5 a 8 let), a proto jsme chtěli hotel vhodný pro rodinou dovolenou, blízko moře, se zázemím pro nás dospělé ale i pro děti, proto jsme také volili stravu all inclusive a rozhodli si připlatit 4hvězdičkový hotel.

CHYBA …. jakákoli 3hvězda by byla lepší.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Téměř na každém pokoji je nějaký problém, ale to se nejspíš neřeší. Nesetkali jsme se s nikým, kdo by byl spokojen, naopak jsme jen každé ráno na recepci poslouchali rozčílené nově ubytované s jakými nedostatky se potýkají (protékající záchod, ucpaný odpad, rozbitý nábytek, špinavý flekatý koberec… někomu dali i jiný pokoj, ale v podstatě si nepomohli). Po jedné rodině chtěli 25EUR za odkládací stolek na kufry, který se po položení kufru rozložil. I my jsme vše nahlásili hned druhý den delegátce, která si vždy všechny připomínky zapsala a každou další její návštěvu, ale tím to také skončilo.

Pár našich připomínek:

rozbitá noha u stoličky ke stolku,

úchytka od skříně mi zůstala v ruce, aniž by se skříň otevřela,

hotelový fén na zdi se mi rozpadl na 3 kusy po vysunutí z držáku (posléze jsem zjistila, že už byl opraven izolepou, tak jsem jej poskládala zpět a používala raději vlastní),

odpady ve sprchovém koutu dostatečně neodtékaly,

teplá voda byla v noci zastavena ( pravděpodobně od 23h do 7h)

přistýlka připomínala sparťanskou postel a ne přistýlku 4hvězdičkového hotelu (jen kovová konstrukce s matrací a prostěradlem bez chrániče matrace, který byl na ostatních postelích)

výhled na plechovou střechu, ačkoli hotel uvádí výhled na moře a druhá část k parku

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

JÍDELNA – nedostačující, větší část uvnitř a asi deset umělohmotných stolků na terase, kam se hrnula většina lidí. Jídelna a kuchyň je jedna velká předělená místnost, vše bylo cítit, číšníci to na barech a v jídelně řešili stříkáním osvěžovačů vzduchu (vůně květin). Stoly byly špinavé, jakmile někdo dojedl, tak ještě k neuklizenému stolu, si sedl jiný. Stírání stolů by byl velký přepych. Ubrusů na terase jsme se dočkali jen dvakrát a to při večeři. Vevnitř ubrusy byly, ale …Neustále jsme čekali na nádobí, které bylo často špatně umyté a otlučené, každý talíř jíný, většinou mokré. Špinavé kusy jsme jim vraceli zpět na pult, ale stalo se i to, že je číšník po chvíli vrátil zpět bez nápravy. Na hrníčky a skleničky se také čekala fronta až se snesou ze stolů, navíc byly různých velikostí, bylo běžné, že navolený nápoj přetekl. Když jsme chtěli chod a nabídku jídelny vyfotit, jakmile si foťáku všimli, okamžitě jsme byli vykázáni, že se tam fotit nesmí. Ani se nedivím, protože to vůbec neodpovídá avízovaným fotografiím hotelu. Navíc jídlo bylo většinou studené, často se čekalo na přílohy. Obsluha nestíhala.

PITÍ: samoobslužně čaj, káva, kakao, „chemické džusy“, bílé a červené víno, u číšníka Cola, Fanta, Tonik, Sprite, pivo a standardních základních 5-6 alkoholů nebo jejich mix s Cocacola sortimentem.

SNÍDANĚ byla každý den stejná, ale nikdy nebyl sortiment kompletní, běžné byly prázdné tácy, čekalo se na pečivo, fronta u automatů na nápoje (chybělo nádobí).

Teplé, to co mělo být: volské oka, smažená vejce, vařená vejce, smaženka z toustového chleba, silnější párky krájené po 3cm ve vodě ohřáté (řekla bych ty nejlevnější na trhu), slabší párečky ohráté na grilu (lepší chuť), ohřátá slanina (opéci se v tom fofru nestihla), jakási žemlovka s balkánským sýrem

Studené: nakrájená zelenina – rajčata a okurka, 3 druhy krájených salámů (junior, něco mezi juniorem a šumkovým salámem, který byl poslední dva dny vystřídán šunkou a mastný suchý salám), 3 druhy sýrů (asi eidam, balkanský a sýrový salám), paštika na talíři, v miskách džem, nutea, med, olivy, balená máslíčka,

Pečivo: toustový chléb světlý a tmavý, bulky (když došly, tak taky už další nebyly)

Sladké: 1-2 druhy čajového pečiva

Ovoce: broskve nakrájené na měsíčky (našly se i špatné kousky), jablka na čtvrtky a švestky

OBĚDY A VEČEŘE: opět už sotva vlažné jsme si „to“ nandavali na talíře, jestliže jsme čekali na přílohu až nějaká bude, protože všechny už došly, bylo to studené určitě.

3-4 chody - maso většinou s kostí, občas jsem těžce vybírala dětem jídlo, aby neskončily zase na hranolkách a kečupu (kečup pravděpodobně ředěný vodou a tatarka určitě, tekla jak mlíko), často bylo mleté maso jako tyčinky, koule, placky,

jeden den játra na cibulce vepřová, druhý den játra na cibulce kuřecí

2-3 přílohy - brambory, hranolky, 1x za týden rýže, 2x krokety, 2x rosti

zkrátka jakákoli závodní jídelna u nás má lepší jídlo a to nemá ani hvězdičku

ovoce: krom broskví a jablek, meloun červený a žlutý, švestky (na kterých bylo vidět, že je nikdo nejí), na kolečka banán (občas jsem šla i třikrát, než se na mě konečně už dostalo)

zákusky: 2-3 druhy, každý den totéž, tác krémových čtverečků 1x1cm, tác jakýchsi bobíků nacucaných sladkou vodou, tác krájeného jakéhosi tuhého „pudinku s piškoty“ a zmrzlina (3-4 barvy)

POOL BAR: holý dřevěný „stánek“ se 5 lahvemi alkoholu (Gin, Vodka, Peprmint, whisky, rum), automatem na kávu a automatem Cocacola (Cola, Fanta, Tonic, Sprite), pípou na pivo a samoobslužným automatem na „džusy“ (= chemické nápoje jablko, pomeranč, třešeň a voda… když dojde sirup či prášek – teče voda), led to by byl přepych. Časově omezený asi od 11-17h.

TAVERNA: od 16h do 23h se stejným sortimentem jako Pool bar, ale měla led, ale i tak tam nikdo nevysedával, jen si dojít pro pití a pryč. Tady se podával odpolední snack.

SNACK: od 16 do 17h – jedna vanička pizzy a jedna zapečených toustových chlebů se sýrem navrchu, kupované čajové pečivo a buchtičky s nutelou a pudinkem a zmrzlina KAŽDÝ DEN TOTÉŽ, HRŮZA!!! Jak jsme tam všichni konstatovali, dobře zužitkované zbytky od snídaně a ještě toho bylo málo.Přitom v katalogu i na jejich stránkách je uvedeno 10-18h káva, čaj, zákusky a zmrzlina…, když jsme se na to ptali … tak prý byl čas jednoduše změněn.

LOBBY BAR: od 10-23h, stejný sortiment nápojů, ale tady byly nápoje podávány ve skle a jen na vyžádání v umělohmotných kelímkách. Led byl jen občas, když si ho číšník donesl. Byla zde možnost i jiného alkoholu za peníze, ale také omezený sortiment. Možnost bílého a červeného vína jako v jídelně. Postupně se všude objevovaly cedule s českými zákazy, např. nečepovat do vlastních nádob a lahví.

Jak jsme zjistili, tak od 23 až do 10h se krom vody z kohoutku nemáte čeho napít. I samoobslužné automaty vypnuté. ALL inclusive opravdu na úrovni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

BAZÉN A LEHÁTKA: opět pěkně nafoceno, každý se divil, jak je to malé, voda měla maximálně 23 stupňů, pro děti téměř nic, jedna rozbitá malá skluzavka. Nedostatečná kapacita lehátek a ještě jich byla polovina rozbitá. Ačkoli byla v bazénu světla, nikdy nesvítila.Trávník kolem bazénu a hotelu, už ten signalizoval, že na tomto hotelu není něco v pořádku, když u všech ostatních byl krásný opečovávaný anglický trávník a tady snaha o něco alespoň zeleného.

DĚTSKÉ HŘIŠTĚ: hledali jsme marně, v podstatě jedinou zábavou pro děti je čepovat si sami nápoje „džusíky“. Prý tam mělo být…..

FITNESS: tou tmavou místností, kam jsme omylem zabloudili, když nejezdil přední výtah, asi tři stroje a činky na zemi, tím bych se ani jako hotel nechlubila. Saunu jsme ani radši vidět nechtěli.

WIFI: rychlý internet, jak hotel uvádí, tak o tom se vám může leda zdát. Připojení je opravdu pouze na recepci .

CASINO BAR „VARIETÉ“: NEFUNGUJE!!!!

OBCHOD SE SUVENÝRY: žádný není, dokonce ani žádná mapka letoviska či informační materiály nejsou.

PERSONÁL: rozhodně utahaný. Jeden číšník tam dokonce dělal každý den od rána od 7:30h u snídaně, pak se přesunul na bar u recepce a tam až do 23h fungoval sám i si sám vše sklízel. Nedivím se, že nás měl plný zuby, ačkoli se usmíval. Když bylo dceři špatně a žádala jsem ráno trochu koly, na pokoji jsme nic neměli, dokonce se tam podle nápisů nesmělo nosit žádné pití a jídlo, bylo mi řečeno, že je zavřeno a otvírat bude až vše sklidí.

Pokojská byla milá pravidelně měnila každý den ručníky a uklidila koupelnu.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Katalog i hotel uvádí „prostorná písečná pláž“ …. Každý podřadnější hotel měl alespoň kousek pláže, kde měl lehátka či vyhražený prostor. Colosseum nemá nic. Zde byla jen nacpaná pláž lehátkama a slunečníky po 8 BGN každý a nebo ležet až za nima. Navíc pláž neupravená, odpadky všude a moře úplně zelené, plné řas. Chodili jsme proto raději před pláže těch „podřadnějších hotelů“ kde jsme i navečeru viděli pláž čistit a i ten úsek moře byl čistější, možná i ty řasy stahovali.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Rušné ale příjemné, spousta restaurací, stánků,diskoték, atrakcí, davy lidí.

Možnost návštěvy aquaparku Nessebar - vřele doporučuji, úžasné vybití pro dospělé i děti, na celý den dospělý 38lv, deti do 1,30m 19lv. Kyvadlová doprava zdarma kazdých 15min.

Aquapark Action - stejná cena i doprava zdarma.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

KDE VZALI ČTYŘI **** A ZA CO?

Nejhorší dovolená …. Už nikdy BULHARSKO!!! A to jsem na něj měla příjemné vzpomínky z dětsví, mým dětem se nepoštěstilo.

Rozhodně bych nikomu nedoporučila!

Hotelu Nessebar Beach *** či Iskar*** nesahá Colosseum ani po paty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Colosseum nikdy!!!! - 25. 7. 2017 10:23

Colosseum je jedna veľlká katastrofa.Od recepcie,personálu,izieb,jedálne a poriadku.Nikdy viac za tie peniaze čo som zaplatila. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání