Napsat recenzi

Dovolená se nám líbila.

Recenze hotelu Hotel Colosseum **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 505x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme se s přítelem vydali letos v červenci. Přečetla jsem si zde spoustu negativních hodnocení, takže jsem tam jela s obavami.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo takové normální, pokoj celkem prostorný. Měli jsme balkón ve vyšším patře, takže jsme krásně viděli na moře, bazén, okolí hotelu, i vzdálené pobřeží. Zejména večer, kdy všechno hezky svítilo, to vypadalo krásně (světlo na balkóně se rozsvěcuje automaticky večer a svítí přes celou noc). Ráno jsme viděli východ slunce nad mořem. K samotnému pokoji nemám co vytknout.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Strava opět docela dobrá. K snídani klasicky vaječina, vajíčka, párky, nějaké salámy, dále podivný sýr :-) a samozřejmě cereálie + sladké pečivo, marmelády, nutela. Ze zeleniny myslím okurky, rajče a olivy. Řekla bych, že se to každý den tak nějak opakovalo, nebo jen malé změny.

K obědu vždy 2 druhy polévek (každý den myslím stejné), takže vývar + nějaká fazolčka, někdy ryba, jindy kuře a další asi 2 druhy masa, čubricové karbenátky, hranolky nebo brambory, rýže, zeleninové saláty (šopský mi chutnal nejvíc), a zákusky, které byly každý den stejné a pouze jeden typ buď čokoládový nebo s marmeládou. A ovoce - melouny, broskve, švestky. Podle mě si člověk mohl normálně vybrat, na co měl chuť. Nikdy se mi nestalo, že bych si nevybrala. :-)

To samé večeře, byly podobné obědům. Zákusky opět stejné.

Svačina byla u bazénu v takové podzemní místnosti, kde byl i výčep. Podávala se zmrzlina, sladké cukroví a slané pečivo, něco jako pizza pečivo z listového těsta.

Už od snídaně se na baru čepovalo pivo. :-) Jinak kola, fanta, sprait a džusy, prostě co kdo chtěl.

Celkově jídelna byla menší, docela stěsněná, takže se lidi mezi sebou trochu motali. Vetšinou se stálo ve frontě a každý si postupně bral na co měl chuť. K jídelně patří i terasa, ze které je pěkný výhled. Takže doporučuji si k jídlu sednout na ni. Ani jednou se nám nestalo, že bychom si neměli kam sednout. Vždy se místo našlo. Samozřejmě záleží na čase, kdy tam jdete. U snídaně bylo vždy spoustu místa, ať už jsme šli na 8 nebo na 10. K obědu chodí většina na půl 1, takže je lepší jít později. K večeři se taky vyplatí přijít tak kolem půl 9, protože nemusíte stát frontu na jídlo. (nadruhou stranu čišníci stoly na terase zásadně neutírají, takže se stávalo, že byly mokré, nebo polité lidmi, co tam seděli před námi)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Moc hezký bazén, hodně hluboký, ale taky pěkně studený. Komu moře přišlo studené, tak v bazénu by asi zmrznul. :-) Kolem je dost lehátek, nemusíte si dělat násilí, že byste vstávali brzy ráno, abyste obsadili nějaké místo. Lidi chodili zabírat lehátka před snídaní, ale třeba až po půl 9. A i později se našly volné. U bazénu je bar a odpoledne svačina. Další bar je pak ještě před hotelem, kde se čepuje odpoledne a večer. Jsou tam sedačky, ale je jich málo, takže byl někdy úspěch najít místo, zejména, když jsme přišli po večeři. Alkohol se čepoval jen do 10 večer, pak bar zavřeli.

V recepci na nás byli vždy usměvaví, to samé čišníci i paní uklízečky. Snažili se být i ochotní, jen to někdy trochu dýl trvalo. Jednou nám uklízečky zapoměly dát ručníky ( a nejen nám), což byl docela problém, jelikož s sebou vozíme vždy jen osušky na pláž. Recepčí nám je pak zařídil, i když to trvalo docela dlouho. :-)

Barmani byli OK, míchali koktejly typu, řekni si co tam chceš, a já ti to tam naleju. :-)

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Hotel je od pláže přece jenom dál, než by člověk čekal. Pěkný písek, pokud zrovna někdo neodhodí filtr z cigarety. Na pláži bylo spoustu lehátek a moc moc lidí. Lehátka jsou drahé. Jedno lehátko 8 leva, slunečník taky 8. Takže pro dva by nás to vyšlo na 24 leva. Vedle byla ale oddělaná část pro ty, kteří chtěli ležet na osuškách se svým slunečníkem. My jsme leželi na osuškách nebo na lehátkách u bazénu a do moře jsme se šli jen vykoupat. Moře ráno jako rybník, klidné a docela čisté. Odpoledne a k večeru foukal vítr a vlny se začaly zvedat, takže poslední koupačka kolem 6. hodiny už byla jenom přeskakování vln. Ale s nafukovacím lehátkem sranda. :-) V moři se s námi koupaly medůzy. :-)

JInak kolem je spoustu vyžití, všude nějaké vodní sporty. (ale opět mastné ceny)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí hotelu to je stánek, stánek, stánek, stánek, lidi, lidi, lidi, lidl, hotel, stánek, fast food, stánek stánek...

Podél cesty samé stánky. Velmi rušná ulice. Místní lákají turisty do restaurací nebo na projížďku kočárem taženým koňmi. Těch je tam opravdu spoustu. Zástupy lidí nakupujou "značkové" trika za 10 leva :-) nebo se jen tak procházejí. Ať už je tam těch stánků 1000, není třeba je projít všechny, abyste nakoupili to nejlepší. Zboží se pořád dokola opakuje, ať už je to oblečení, kabelky nebo šperky. A ještě je to před hotelem levnější, než např. o ulici dál. Nedaleko je pouť se super atrakcema. Večer všechno nádherně svítí.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Do Bulharska jsme jeli prostě s tím, že jedeme do Bulharska. Ani já, ani přítel, jsme neočekávali žádné zázraky, spíš jsem se podle recenzí bála. Nakonec ale musím říct, že vše odpovídalo ceně pobytu.

U nás by hotel nejspíš neměl 4 hvězdičky, ale 3. Jenomže takhle se to prostě nedá porovnávat.

V hotelu byli hlavně Češi a Slováci a pak asi Bulhaři.

A spousta kritiky.

Dostala mě poznámka, že se jistá paní se nemohla jít koupat, protože v moři plavaly řasy. Ano milá paní, v moři plavaly řasy. V moři totiž řasy normálně rostou, takže je jasné, že tam také budou plavat. (nedej bože aby tam nádohou potkala medůzu) :-D

Jiná se zase nemohla najíst, protože tam nebylo co k jídlu. :-D (a že to vždy říkají ty půltonážní krasavice) :-)

Poznámka, že venku lítají otravní racci, kteří stále řvou, nebo po chodníku chodí plno mravenců, nejspíš nepotřebuje komentář.

Myslím, že jsem zde na recenzích četla, jak si někdo stěžoval, že je kolem hotelu rušno a že si vůbec neodpočinul. :-D Co k tomu říct, když hned v úvodu máte napsáno, kde se hotel nachází.

Jinak autobusem jsme se projeli do Nessebru, kde bylo hezky, takže doporučuji, někdy kolem dopoledne (nebo před večeří), dokud tam není moc lidí, protože těch si opravdu užijete všude jinde.

Snad budou informace užitečné a ještě jednou. Když jedete do Bulharska za 15 000, tak prosím vás nečekejte žádný super luxus. Pak akorát lidi brblají a tím otráví dovolenou i ostatním. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání