Napsat recenzi

Už nikdy více!!

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo čeká klidnou dovolenou na pěkném místě,bude dost zklamán.Cena rozhodně neodpovídá nabízeným službám.

Rozhodně nedoporučuju lidem trpícím socialní fobií.V hotelu v jednu chvíli bylo 1268 hostů,to znamená,že chvilku o samotě ,,,strávíte pouze na WC!!!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoj jsme po příjezdu dostali poměrně rychle,nefungovala na něm totiž klimatizace,což jsme po celý první den pobytu reklamovali na recepci..bez úspěchu.Druhý den nám za pomoci delegáta pokoj vyměnili,tam už pak bylo až na pochodující několikacentimetrové šváby vše v pořádku.Vše je staré,oprýskané či nefungující!Příjemným překvapením,vzhledem k ostatnímu vybavení jsou poměrně pohodlné matrace.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Na kvalitu jídla si osobně stěžovat nemůžu,mě jídlo chutnalo.Jediným mínusem je maso na kosti.Velký výběr zeleniny jak teplé,tak zeleninových salátů,dobrá rýže,ucházející špagety.Denně dortíky solidní kvality.Nedostatek ovoce,pouze melouny,podávané vždy jen teplé.Nápoje zbytečně přeslazené!!kvalitu tamní kávy ani radši nekomentuji,vezměte si s sebou raději vlastní,nebo budete trpět jako já!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel je dle místních 25 let starý a podle toho taky vypadá,zub času na něm zapracoval opravdu důkladně...bazény jsou dost špinavé,na obou je nápis SAFA na dně téměř k nepřečtení,což myslím, že hovoří za vše,o tobogány si rozdrbete plavky,jsou v nich spáry a sklouznutí leckdy i docela bolí.Vnitřní bazén je mimo provoz.což by snad nevadilo,ale to,že je v něm voda snad ještě od minulé sezony je do nebe volající!!!lidi si to fotí pro CK.

V hotelu funguje pouze jeden bar,kde byly po celou dobu pobytu neustále nějaké problémy.Nápoje jsou studené pouze dopoledne,potom už vše zteplalé,včetně piva!!Vtom horku fakt fajn!!fronty na všechno a všude,v jídelně nedostatek talířů a hrnků,nejvíce patrný u snídaní.Personál v jídelně až na jednoho šikovného číšníka pomalý a jaksi laxsní.Paní co smaží každé ráno palačinky je naprosto otřesná,chápu,že to nemá lehké,ale tváří se jak vrah.Co se týče a nimátorů a animačních programů tak nic moc,kluci se sice snaží,ale úspěch budí spíše jen u dětí.Uklízečky sice pořád všude vidíte,ale bordel,je tam stejně.Nenavštěvujte nikdy společné záchody,to je katastrofa.

Chválím krásnou kuchařku jménem Soar,obsluhuje v baru u bazénu,byla vždy ochotná a svou práci dělá s úsměvem,ta mi bude chybět!!!

často je k vidění samotný ředitel hotelu,chodící po hotelu a jeho okolí,budící dojem otrokáře,který neustále a před hosty buzeruje personál,nevím,ale toto by se dít nemělo a nepúsobí to nikterak příjemně a nic to neřeší. Kdyby radši nechal zprovoznit nefunkční výčepní zařízení,v druhém baru u bazénu,udělal by líp!!!!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž hned u hotelu,docela uklizená,až na velbludí h***...nevím,kde se tam berou,za celou dobu jsem tam neviděla ani jednoho velblouda,málo lehátek,ale my vždy nějaké sehnali.Chybí sprcha,nebo alespon něco ,kde by bylo možné opláchnout alespon´nohy od písku...lidé jsou nuceni takto tahat písek do hotelu!!Moře je krásné,když nejsou velké vlny,tak čisté,při vlnách plavou odpadky.Občas jsou v moři medůzy.

Bar na pláži raději nekomentuji...to totiž žádný bar není!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

okolí hotelu je plné odpadků,často je po celém Yasminu smrad z kanalizací,prodavači připomínají naše vietnamce,zboží podobné kvality.Hezké kavárny a nejrůznější restaurace,zajímavá architektura vedlejších hotelů.Místní lidé jsou přátelští a usměvaví.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Negativní.Tento hotel má již svoje asi za sebou a nedojde li v něm k nějakým úpravám,doporučila bych cestovním kancelářím aby ho stáhli ze svých nabídek

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání