Napsat recenzi

Safa? NE, DÍKY.

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 426x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Bitva o maso Bitva o maso
  • Fronta na baru Fronta na baru
  • S úklidem si tu moc hlavu nedělají S úklidem si tu moc hlavu nedělají
  • Chodit opatrně.. Chodit opatrně..
  • Bar před bazénem, kde byl k dostání každé odpoledne "sendvič" Bar před bazénem, kde byl k dostání každé odpoledne "sendvič"
  • ..a takhle vypadal. PS: rohlík 2-3 dny starý. ..a takhle vypadal. PS: rohlík 2-3 dny starý.
  • Aspoň východy slunce zde jsou pěkné. A jsou tak akorát v čase, kdy musíte jít zabrat lehátko. Aspoň východy slunce zde jsou pěkné. A jsou tak akorát v čase, kdy musíte jít zabrat lehátko.
  • Pláž Pláž

Nebýt hotelu, tak by se jednalo o pěknou dovolenou. Bohužel hotel je v příšerném stavu a pracovníci hotelu pracují v takovém tempu, jako by při práci umírali. "All inclusive" zde vůbec neočekávejte, budete rádi, když dostanete pivo do 1dcl kelímku, to vypijete na 1 lok a můžete stát znova frontu na baru (běžně kolem 10-15m). Doporučuji oprášit pořádně ruštinu před odletem, v Safě jí budete potřebovat.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Dostali jsme pokoj pro 4 osoby (byli jsme 3), kde "manželskou postel" tvořily 2 postele smrsklé k sobě a 2 přistýlky, na kterou když jste se natáhli, tak jste nohu od kolena dolů na posteli už neměli díky velikosti. Pokoj byl s výhledem na bazén. V pokoji "byla" klimatizace, avšak ta fungovala doslova jen když se jí zachtělo a nastavit jí byl přímo boj s větrnými mlýny, protože nejvíc chladila, když jste dali přepínač do polohy, aby z klimy šel co nejteplejší vzduch, Uklízečky v pořádku, ale pracuje "lážo plážo", ostatně jako každý člověk v tomto hotelu. V 5 večer ještě neměla hotovo. Ale jinak čisto, žádná rez nebo špína. Na chodbách bohužel ale nesvítí moc světlo (funguje asi tak každá 10 žárovka), proto si přibalte baterku, jinak velice pravděpodobně někde zakopnete a spadnete. PS: v hotelu jsou 3 výtahy, ale zpravidla funguje jen 1.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava byla katastrofální. I ve vězeňské jídelně bych se na 100% najedl lépe. Jídla každý den stejné. Na vše obrovské fronty a ochota personálu (kromě animátorů, kteří makali celý den, respekt k nim) velice nízká. Je sice pravda, že hotel byl přímo narván, takže jídelna také a personál toho měl moc, ale to neznamená, že hodlám 5-10 minut čekat na talíř, abych si mohl jít stoupnout do další fronty na něco k jídlu. Maso neočekávejte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Uklízečka u nás na patře byla milá, usměvavá, když jsme něco potřebovali, tak nebyl problém jí o to říct a ona nám vždy vyhověla. Sice pracovala tempem, že ještě odpoledne nebyla hotová, ale dalo se to přežít. Animáci super, k těm velký respekt. Makali od rána do noci. Ráno makali v jídelně, přes den organizovali různé hry (vodní pólo, voleyball apod.) a při obědě a večeři opět makali v jídelně. Večer vždy pořádali diskotéku pro děti a poté různé vystoupení. Lehátek a slunečníků není dostatek a hodně z nich je poničených, takže pokud chcete místo na pláži pod slunečníkem, musíte jít zabrat lehátko kolem 5 hodiny ráno, později jste bez šance. To samé u bazénu. Bylo nám řečeno, že na baru se rozlévá pivo, víno, slazené vody, Martini a alkohol. Bohužel to není pravda. Rozlévá se pouze pivo, limo, vína a "koktejl" (jednou sangria, podruhé cosi sladkého zeleného a do třetice vodka s džusem v poměru cca 1/20), to vše do malých 1dcl plastových kelímků. Ale není problém si koupit hrníček přes ulici a budou vám nelévat do něj. To samé v jídelně. Na baru je zpravidla 10-15m fronta, tak s ní počítejte. V celém areálu nefunguje klimatizace, proto je v jídelně kolem 40 stupňů a na baru to není o moc lepší. Plážový bar funguje a rozlévá se limo z pet-lahví.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž čistá. Moře střídavě vlnité a klidné. Když bylo klidné, bylo krásně čisté. Pokud byly vlny (za nás byly pořádné a skoro metrové), tak je moře špinavé, plné chaluh a různých odpadků (igelity apod.) Vodní sporty jsou možné kousek cesty po pláži. Vstup do moře pozvolný. Vzdálenost od hotelu na pláž je jen přes ulici. Víc informací v předchozím sloupci.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hned vedle hotelu velký supermarket, kde se dalo sehnat vše potřebné. cca 400m od hotelu je i vstup do Mediny, kde se dá taky dobře nakoupit. Jen zde nejsou pevné ceny a je nutné tvrdě smlouvat. Prodejci umí anglicky a trochu i česky ("Achoj, jak se máš", "on bandita, já levně", "zadarmo" apod). Nebojte se a smlouvejte. Nakoupíte tak levněji, než ve městě. Hotel se nachází přímo na promenádě a přístup do starého Hammametu je nejlepší pomocí taxíku za 10 tnd. Na procházky fajn.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Nebýt hotelu, byla by to fajn dovolená. Oprašte ruštinu, nasaďte hidžáb (nebo jinou muslimskou roušku), a možná, ale jen možná se budete mít fajn. Jinak se ale budete mít mizerně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání