Napsat recenzi

Jaký si to uděláš ....

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 501x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Trochu sladkého na závěr večeře
Trochu sladkého na závěr večeře
  • Sousedovic pláž :-( Sousedovic pláž :-(
  • Naše pláž :-) Naše pláž :-)
  • Východ slunce Východ slunce
  • Krásné ráno Krásné ráno
  • Vstupní hala Vstupní hala
  • Pohled ze 4. patra Pohled ze 4. patra
  • Pohled z hotelu na pláž Pohled z hotelu na pláž

Počasí naprosto super, moře čisté a teplé, hotelová pláž jen přes silnici, personál hotelu milý a velice snaživý, pokoje čisté. Jedním slovem báječná dovolená.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Měli jsme 2 pokoje ve čtvrtém patře, ze tří výtahů sice jezdily jen dva (a to ještě pouze směrem nahoru), ale schody byly mírné a skvěle nás udržovaly v kondici. Chodby byly dlouhé, ale výborně značené. Pokoje čisté a prostorné, balkon obrovský s nádherným výhledem na hotelový bazén a pódium animátorů. Naše pokojská byla ochotná a usměvavá.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Celková úroveň stravování byla horší, ale rozhodně to nebylo tím, že by personál neměl snahu. Je to veliký hotel, hodně hladových krků a jen 1,5 hodiny na oběd pro všechny. Obědy opravdu představovaly boj o přežití, o to víc jsme byli na sebe hrdí, že jsme nejenom přežili, ale jídelnu jsme opouštěli vždy s plnými pupky. Ubrusy byly špinavé, personál stěží stíhal sklízet talíře. Bylo až neuvěřitelné, jaký svinčík dokáže na stole vyrobit jedna (převážně tedy arabská) rodina, holt jiný kraj - jiná úroveň stolování. Ale za to přece nemůže personál hotelu, ale lidi, kteří u toho stolu sedí a ten svinčík tam udělají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel pěkný, prostorný, oba bazény perfektně udržované, s čistou vodou. Veškerý personál byl příjemný a vstřícný, animátoři kmitali od rána do večera. Personál na hotelové pláži byl milý, usměvavý a ochotný. Nevím proč všichni nadávají na personál, kdykoli jsme o něco požádali, vždy nám vyhověli. Jestli to nebude tím, JAK s personálem jednáte, s úsměvem jde vždy všechno líp.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž blízko hotelu (jen přes silnici), počet lehátek a slunečníků byl omezený. Sice jsme vstávali v 5 hodin ráno, abychom "ulovili" nějaké lehátko, ale ten nádherný východ slunce, jaký jsme každý den měli možnost sledovat, ten by na nás do devíti nepočkal... Moře bylo ráno nádherně čisté, během dne se tam sice stěhovaly řasy, ale vždy to byl jen úzký pruh, který jste přešli a dál už bylo zase jen čisté moře. Navíc se ty řasy převážně držely u dna, takže šlo o to jen po nich přejít. Kdo si myslí, že u hotelu Safa je špatná pláž, ať se projde po pláži až k přístavu. Byly tam pláže - a často před 4-hvězdičkovými hotely - kde bylo nemožné vejít do vody, protože tam řasy prorůstaly ze dna až na hladinu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel leží v centru, kousek od Mediny, všude kolem je jednak spousta obchůdků, ve kterých se smlouvá (doporučuji alespoň 1x vyzkoušet - nikde jinde nic podobného nezažijete), ale i obchodů s pevnými cenami, kde se nesmlouvá (pro ty, kteří nemají tak pevné nervy a spoustu času).

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Samozřejmě že nějaké nedostatky se vyskytly, ale nač si kazit dovolenou věčným pro nás tak typickým stěžováním? Záleží na tom, s kým na dovolenou jedete a jaký úhel pohledu zvolíte. Byla to nádherná dovolená, protože jsme si jí nádhernou udělali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání