Napsat recenzi

Nikdy víc

Recenze hotelu Houda Yasmine Marina & Spa **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 237x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zacala bych tim, ze hotel zaslouzi si tak max 2 hvezdicky. A urcite uz ho nikdy nenavtivime.

Kdyz jsme dorazili prvni den do hotelu tak nam rekli na recepci ze bohuzel ale kvuli tomu ze je vsechno obsazene musi nam dat "not good" room, ale slubovali, ze dalsi den nas prestehuji do "the best" room s balkonem z vyhledem na bazen. Tak jsme nemeli nic proti, rekli jsme si ze tu jednu noc vydrzime.

Pokoj byl opravdu "not good", spinavy, tepla voda nebyla, okno jsme meli na neci balkon, rucniky jsme neobdrzeli. Tak jsem zasla na recepci se zeptat na rucniky a na jakekoliv jidlo (delegatka nam rekla ze neco dustaneme kvuli tomu ze jsme do hotelu dorazili pozde uz po veceri). Pani rekla ze nam to donesou na pokoj. Samozrejme nikdo nic nedonesl. Tak jsem tam sla jeste 3krat, pokazde delali ze rozumi co po nich chci a pak kdyz jsem prisla zase tak delali ze nevi o cem mluvim. A vsechno donesli nam nejak po pulnoci kdyz jsme uz spali. Pan ktery nam to donesl byl urazeny ze jsme mu za to nedali zadne penize.

Dalsi den nas vzali do toho "the best" pokoje, a 2 minuty pozdeji prisla pani z recepce a rekla ze v tom pokoji byt nemuzeme a ze nas daji do jineho. A dali. Pokoj cisty, ale balkon jsme meli z vyhledem na strehu na ktere byl klimatizator a vetraky ktere delaly takovy hluk ze v noci jsme nemohli usnout.

Plaz byla odporna. Tak spinavou jsem nikdy nikde nevidela.

K tomu kdyz platim za all inclusive a mam mit vsechno neomezene tak cekam ze drinky si muzu vzit kdy a kolik chci, a ne jednou za 20 minut (tak mi rekl barman).

Jedine co v tom hotelu bylo super bylo jidlo, ikdyz na snidane bylo kazdy den to same a jednou jsem nasla plisen v okurkach.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Připadala jsem si jako v nemocnice, pokoje náhodou čisté

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

super!! hlavne dezerty a zakusky.

malo masa

maly vyber caju

kava jedine z automatu starsiho nez jsem ja

bar u bazenu byl otevreny mozna 3 krat, takze vzdycky jsme se museli oblect a jit dovnitr pro nejake piti.

k tomu all inclusive vypada tam tak ze drink muzete si vzit pry jenom jednou za 20 min

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

hruza, nemaji radi kdyz nekdo mluvi anglicky a dokaze rict co se mu nelibi

uklizecky rano braly rucniky a nove davaly tak v 15.

animace kazdy den stejne

hotel jsme taky vybrali kvuli tomu ze je tam fitko. tak jsme byli trochu prekvapeni kdyz jsme videli jak ono opravdu vypadá. Horší než ve sklepě, vsechno znicene, nic nefungovalo.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

neskutecne spinava plaz!!! vsude velbloude vykaly. museli jsme chodit jinam na cistou plaz a platit tam za lehatka

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Blízko centra

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Už nikdy víc!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání