Napsat recenzi

Krása nesmírná.

Recenze hotelu Houda Yasmine Marina & Spa **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 245x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jediní dva češi v hotelu.4 němci a Alžířané,pro které Tunis udělal levné ceny.Cestovka ,která to pořádala zaslouží jen pochvalu a to velikou.Něco jsme již s manželkou viděli,ale Houda Jasmine,nemá chybu.Jídlo,dorty,ovoce,saláty,to nemá ani prezident na recepci.Pivo Celtia,studené a dobré.Žádné,jen co je domácí.Whiskey,Gin,Vodka,co srdce ráčí.Moře cca 350 metrů,Chorvatsko má moře daleko krásnější,ale teplé a nesmírně slané.Některé hotely zavřené,nejsou turisté,ale doporučuji,byli jsme tam jako hosté,každé ráno se ptal ředitel,zda nám chutné.PERFEKT.Situace se nebojte,všude Policia i na pláži,ale to Vám přepadnou spíše v Praze.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Nešla klimatizace,ale já jí stejně nesnáším a nedivím se,když v hotelu pro cca 600 lidí,je jich 200 osob.Nikdo neobtěžuje,nikdo se nedovolí říci o úplatek.Za 1 US dolar nám nosili nápoje,až k bazénu.Ten byl rovněž přepychový a všude čisto a vůně mandarinek.Co bylo někdey u bazénu otravné,celý den hudba,ale hlavně techno,které u nás vymírá.Animace hrůza,to Matěj Kopecký má lepší loutky.Takové ubohé,ale my tam nejeli,kvůli skutečně přihlouplým pořadům.Besídka zvláštní školy.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Moc interhotelů tady,v Tatrách, a v Evropě by se museli stydět.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Ochotný a moc,jde jim o práci,zdraví na dálku.Unavení a nevyžehlení čeští pinglové,by museli padnout na kolena.Bílé košile/čisté/ a pozdrav a úsměv z dálky.Nevadí mi,když mi jeden říkal každé ráno Spasiba.Domluvíte se vesele,umí i deset slov polsky,rusky,česky -Achoj jak se máš.Ale jen málokterý Tunisan ví,kde jsou Čechy.Za to je srandy a zdraví Vás večer i normální lidé,vetšinou francouzky.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Normální,to že vše odhazují na zem a jejich heslo.Co arab nepotřebuje hozí na zem,mi bylo vysvětleno.Ulici k moři uklizeli peruánské ženy.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Ulice,palmy,plechovky od piva Celtia na zemi,občas střepy,to je i u nás,když vidíte příkopy podél cest a parky.Sranda jak prodávají pivo,za prkenou ohrádkou v marketu vzadu.Jinak markety dost špatné,ale kabelky a pravé/PRAVÉ/ parfémy GUCI,DIOR,atd,ta 28 TN tedy 28x13.-Kč.Soudě podle ulice plné prázdných plechovek ráno,si nedělají s Aláhem starosti.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dal bych stupeň 5 -nikdo není dokonalý.Alžířané u stolu zabít,dle mně neumi jíst ani příborem,kosti pod stůl,do do dortů nalít vodu,roztrhat haldy baget atd.Já jsem se nevšímal jich a oni mně,já plavky a oni se koupají v hábitech.Ale přišel jsem na to,jak bychom vyhráli nad nimi válku-85% totiž neumí plavat.Takže jedině na moři.Tunisané jsou skutečně ppřátelští a ČR,má dobrý zvuk v Tunisku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání