Napsat recenzi

Ano.To by šlo!

Recenze hotelu Houda Yasmine Marina & Spa **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 449x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel je obklopen zahradou  a sportovišti Hotel je obklopen zahradou a sportovišti
  • Kuchaři se předvádějí ve svém mistrovství.Toto je na obědě i večeři. Kuchaři se předvádějí ve svém mistrovství.Toto je na obědě i večeři.
  • Toto není agent Alberta.Místní mamina ve slušivém plaveckém oblečku. Toto není agent Alberta.Místní mamina ve slušivém plaveckém oblečku.
  • Na zastávce autobusu se hladce orientujete. Na zastávce autobusu se hladce orientujete.
  • S mečounem je lépe potkat se u pultu v marketu. S mečounem je lépe potkat se u pultu v marketu.

Vybral se promo pokoj.Nebyl o nic horší než ty ostatní.Spíš naopak.Představa byla o hotelu u moře a zároveň nedaleko centra.Vše za přijatelnou cenu.Takže podařilo se.Bezpečnost je nyní v Tunisku perfektní.Vojáčci hlídají vjezd do města.Hlídají na pláži.Hlídají na motorových skutrech i v moři.Ovšem vše decentně.Pro efekt nás z letiště kousek doprovázela i národní garda na motocyklech.Jak v americkém filmu.Evidentně pro bezpečí dělají všichni maximum.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje čisté a všechny s verandou.Tj. velkým balkonem.TV sice nebyl nejnovější ale spousta programů.Lednička malá ale pracovitá.Koupelna prostorná s vanou a mýdly šampony v lahvičkách.Vestavěná prostorná skříň na chodbičce.Klimatizace se dala naprogramovat.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně začínala už v 6:00hod. Vždy čerstvé nadýchané pečivo, ale i teplá zelenina, sýry, vajíčka, palačinky a hlavně zelenina.Moc zeleniny.Obědy, večeře.Někdy normální někdy přímo excelentní! Vždy maso.Kuřecí, hovězí a nikdy nechyběla ryba.Výběr a množství kombinací zasytí každého.Hned po dosednutí se vás personál ptá, co budete pít.Sladká tečka po jídle je schopna mnohdy i zabít.Zákusky, dortíky,rolády na vás volají " vem si mně! "

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Hezké vlídné prostředí.Posilovna.Na recepci WIFI zdarma.Ovšem perfektní připojení kupodivu vždy a bez výpadků.I když nás bylo připojeno hodně.Hotelový lékař.Každý večer animační program.Místní i přespolní umělci.Přijel i opravdový fakír.Bazén velký konfortní.Na recepci vždy připraveni splnit vaše přání.Směnárna kdykoliv po ruce.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Na pláž se musí jít tak 400m.Ale není problém jde se klidnýma uličkama.Na pláži lehátko slunečník zdarma.Nesmírně teplá voda.Pozvolný vstup do moře.Na hladině samé pirátské lodě.Na to pozor! Vodní sporty motorové i nemotorové za solidní ceny.Přichází i velbloud i koníček.Potulní prodejci oříšků i pašovaných cigaret.Ale v zajímavých cenách.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Do absolutního centra Mammamet Yasmine zas tak 400m. Spousta obchodů marketů.Prodavači přidrzlejší.Nedaří se obchodovat.Ve městě areál Aqua parku 4D kino a kolotoče ..... kupodivu několik cenových hladin vsupného.Večer je zde velmi živo.Restaurace , přístav, hlavní třída se šlapadly , pouličními prodavači.Prostě to tady žije.Dá se zajet místním busem do starého Hammametu.Doporučuji.Za cca 7 kč jste v normálním africkém městě s medinou, supermarkety, tradičními obchody.Modní trička i jiné hadříky světových značek nakoupíte v secondhandech.Všechno ale vyprané vyžehlené.A klimatizováno.Bus jezdí ze zastávky kousek od hotelu vždy co 30 min.Exotika afrického cestování.Lidi příjemní všechno rádi vysvětlí.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jediným zádrhelem jsou vždy okolo pátku afričtí hosté.Mají obrovskou spotřebu jídla, které ale jen rozhrabou a nesnědí.Běžný člověk by to škrtil.A už nikdy nepřispěje na chudou Afriku.Protože všechno je jinak.Na druhé straně personál hotelu včetně baru , vám dělá pomyšlení.Nalévá se několik druhů alkoholických nápojů včetně míchaných.I s obsluhou a úsměvem.V rámci All inkusive.Ale zejména - kde se vám stane, že vás obsluhuje i sám ředitel hotelu?Nenechal mne zajít si pro čepované pivo.Sám donesl.Celkově si tady hostů z Evropy nesmírně považují.Není nic co by nešlo.Nenalezen žádný zásadní zadrhel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání