Napsat recenzi

Magic Hotel Venus Beach & aquapark

Recenze hotelu AQI SplashWorld Venus Beach Resort **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 978x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel je CK nabízen pod tímto názvem, ale ve skutečnost se hotel jmenuje SPLASCH WORLD VENUS BEACH. Název MAGIC HOTEL ve skutečnosti vůbec neexistuje, užívá jej jen CK.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje menší - čtvrté lůžko je vysouvací postel. Ale vše čisté a útulné. Zlobila klimatizace, ale to se vyřešilo.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vždycky bylo z čeho vybírat, jídlo se opakuje, ale je ho dostatek a nabídka je pestrá. Z ovoce broskve, blumy, jablka, melouny. Zmrzlina denně k obědu, denně se grilovalo, stále pizza, těstoviny, saláty a místní speciality.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bezkonkurenční aquapark - paráda. Personál ochotný, slušný, vstřícný - nikdo se na vás nemračí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž dostatečně prostorná, moře čisté, medůzy žádné, dopoledne klidnější, odpoledne vlny, které přinesou trochu trávy. Ráno je znovu čisto, uhrabáno. Prodejci suvenýrů nesmí do vyhrazených prostor hotelů, pohybují se jen na břehu moře a na jasné NE reagují okamžitě odchodem, Nevnucují se, neobtěžují.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Tunis je Tunis, ale vzhledem k tomu, že jsem zde byla už několikrát vidím určitě zlepšení. Všudypřítomného odpadu je rozhodně méně.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Doporučuji každému, především pak rodinám s dětmi. Dětský aquapark s klouzačkami pro nejmenší má hloubku cca 30 cm a je naprosto úžasný. Velký aqupark nabízí spoustu zábavy, která ani po týdnu neomrzí.

Co se bezpečnosti týče - nebáli jsme se. Všude policie, vojáci, hotelová security služba. Na pláž se nedostane nikdo cizí. I domorodci, kteří se jdou koupat vedle hotelových pláží, jsou kontrolování. Klidně jsem se pohybovali volně po pláži několik kilometrů na obě strany, byli jsme i venku z hotelu na procházce. Strach jsme neměli. Autobus z letiště doprovázel policejní vůz.

Všude je extrémně prázdno. Jezdí sem nejvíc Češi, pak Francouzi, trochu Němců a nikoho jiného jsme neviděli. Chybí i ruská klientela, což není na škodu. Velká spousta hotelů je zavřená, fungují jen ty velké. Tento zrovna není nijak obří, ale nabízí aguapark a ten táhne turisty i nyní. Hotely se snaží fungovat, proto nabízí akční pobyty pro místní. Tak je zde hodně domorodců - až 70% z celkové obsazenosti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Anna: hotel Magic venus - 28. 9. 2015 11:58

- plně souhlasím s paní. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání