Napsat recenzi

Hotel Samira Club - Tunisko

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 603x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme poprvé v Tunisku (s blondýnkou :) z čehož jsme měli malinko obavy), ale byli jsme nadšeni

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje jsou jednoduché - postel, stůl se židlí, skříň, koupelna - normální. Každý den paní uklízela pokoj - stírala podlahu, myla koupelnu, měnila ručníky. Vždy bylo perfektně uklizeno, někdy dokonce kytička na posteli. Někdy jsou malinko víc aktivní, takže byly třeba boty uklizeny na jiném místě než, kde jsme je měli, ale do kufru nikdo nelezl.

Na pokoji byl také za poplatek 2,5 DT (cca 1,2 EUR/den) k dispozici safe, což nám dodalo pocitu bezpečí a mohli jsme si dovolenou užívat naplno, bezestrachu.

Berte v potaz, že se jedná o 3* a nikoliv 5*, což často lidi očekávají.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Byli jsme varování, že si může žaludek nějakou dobu zvykat na místní stravu, ale bylo to úplně v pořádku. Snídaně byly sice dost podobné (i tak ale velký výběr - pečivo i sladké, marmelády, lupínky, vajíčka, palačinky, .... pozn. pro masaře - pouze jeden druh salámu a jeden druh sýru).

Obědy - velký výběr - kuřecí maso každý den, ryby, hovězí, spoustu zeleniny, různé jejich nákypy a místní speciality - ty jsme sice ochutnávali, ale ne vždy nás oslovili. Ovoce - meloun, broskve, merunky, pomeranče, blumy a dezerty - malé zákusečky, kterých se nejde nabažit, takže si přivezete nějaké kilečko navíc

Večeře - velmi podobný výběr jako oběd, ale jídla se neopakovala večer, což bylo dobře

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel nabízel bohatý animační program - každý den od 10:00 - 12:30 a pak od 15:00 do 17:30 - cvičení, aquaaerobik, volejbal, fotbal, tenis, lukostřelba, ... Dále možnost zahrát si mimo pingpong, u bazénu tobogán pro děti, kulečník, u moře skutry a dalších asi 5 mořských vylomenin.

Večerní program každý den originální - krásná taneční vystoupení, diskotéka pro děti, karneval, bingo, k tomu většinou příjemná hudba.

Personál byl skvělý, ochotný a milý, někteří animátoři malinko vlezlejší, ale to patří k jejich povaze a jejich oblibě v ženách - nicméně v areálu se nemusí ani malá blondýnka sama ničeho bát

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Krásná písčitá pláž - občas malinko naplavené chaluhy, ale nijak extrémně. Velmi pozvolná, dobrých 30m se dalo jít po pás v jemném písečku, voda na začátku července krásně teplá. Klidné moře na plavání střídaly vlny, ve kterých se dalo vyblbnout.

Na pláži spousta lehátek a slunečníků (v ceně).

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Tunisani jsou prasata, což je všeobecně známo, takže tato dovolená je spíše do prostoru hotelu, okolí je dost špinavý, bordel, pobořené budovy. Pokud chcete jet na výlet, tak taxíkem (6 DT do centra nového či historického). Moc ke koukání toho není, ke koupi spíše blbosti - a ať chcete nebo ne, tak vás smlouváním oberou - takže rada, na letišti při návratu budete mít dost času nakoupit suvenýry za hubičku. Je ale těžké jim odolat, protože Vám vlezou až na hlavu a pak je těžké jim říct, že si nic nekoupíte. Někdy vás skoro chytnou za ruku a nebo vám něco strčí, že to je zadarmo a pak to chtějí zaplatit, to samé focení - za které chtějí zaplatit.

Pozor na letišti, když vylezete z letiště a jdete do autobusu, tak na vás už čekají "pomocníci", kteří vám vezmou z ruky kufr, což vás potěší, ale zároveň po 20m po vás chtějí 10 EUR, čemuž se asi nevyhnete, tak doporučuji nedávat kufry mimo hotel z ruky

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkově to bylo skvělý a určitě bych dovolenou doporučil, jak mladým, tak i rodinám s dětmi či starším, kterých bylo v hotelu také spoustu a náramně si to užívali.

Animační programy jsou skvěle připraveny - pro děti i dospělé + úžasný večerní program (pokaždé jiný)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání