Napsat recenzi

Recenze hotelu Palm Beach Club **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Recenze hotelu Palm Beach Club **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 856x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Okolí i hotel hezký,naše delegátka příjemná, i když některé věci nevěděla ale jakýkoliv problém ochotně řešila. Jediné co bylo pravdu hrozné bylo jídlo. Hotel dost nadržuje Francouzům měli i údajně svou jídelnu s větším výběrem jídla,my si teda všimly že si opravdu nosily jídla,který jste my neměli na výběr.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ve 2 patře bez výhledu na moře či bazén ale nám to zas tolik nevadilo. Pokoj hezký,dobře vybavený,velké plus byl minibar a trezor na pokoji. Paní, která nám uklízela byla poctivá,protože jste měli každý den čisto,čisté ručníky,někdy i ty pitomosti s ručníky a ozdobami. Ale někteří ostatní Češi si stěžovali že tak uklizeno nemají a měli i šváby na pokoji,což nám se tedy nestalo.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Musím říct že jídlo nás tedy pořádně zklamalo. Snídaně denně stejné - sladké pečivo,2 druhy salámu a 2 druhy sýru plus nějaké musli. Jediné nesladké pečivo byla bílá bageta,která byla vetšinou stará a gumová. Už 3 den jsme začali mít střevní potíže takže jsme jedli jen suchou rýži nebo těstoviny. Jídlo celkové nebylo dochucené a když ano tak mělo divnou chuť. Zelenina mi přišla někdy i stará a opět zvláštně dochucena. Poslední 2 dny už sem to jejich jídlo nemohla jíst a nakoupily jste si v nedalekém supermarketu. Měl tam být i barbecue bar,který jste ani nenašli a ani paní delegátka moc nevěděla kde se má nacházet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení v celku dobré,wi-fi nám první dny nejela i přes to že jste na to několikrát upozornily recepci. Ptala jsem se i na heslo k zaheslované wifi a paní na recepci mi ho asi dvakrát řekla blbě. Nakonec jste ho zjistila od dalších Čechů. Personál v celku milý,animátoři ne moc otravní ale ta slečna na recepci byla na zabití.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž se nám líbila až na ty otravné oprodavače. Lehátek a slunečníků dost.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkem hezké,obchůdky,restaurace v okolí.Do centra Hammametu asi 10 minut za pár dinárů a do Hammamet Yasmine asi 15 minut okolo 10 dinůrů.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dostatek lehátek jak na pláži,tak u bazénu,prostředí v hotelu moc hezké,všude zeleň. Až na to jídlo jsme byli celkem spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání