Napsat recenzi

Pěkná dovolená, pouze pro nenáročné klinety :)

Recenze hotelu Palm Beach Club **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu byla pěkná, s přítelem jsem ji kupovali opravdu na poslední chvíli za 10 tis., což plně odpovídalo nabízeným službám, stravě i vybavení. Tento hotel bych doporučila pouze nenáročným klientům, které nevyvede z míry popraskaná kachlička v koupelně a jiné podobné nedostatky. V hotelu bylo mnoho arabů, kteří se neumí chovat, řvou jak na lesy, vším třískají a jejich úroveň stolovení je naprosto otřesná, to bylo snad jediné, co nám dovolenou trochu znepříjemňovalo .. Do tohoto hotelu už bych znovu nejela.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl prostorný, účelně zařízený a půspobil příjemným dojmem a odpovídal fotografiím uvedených CK. Pokoj jsme dostali ihned po příjezdu (cca v 16:30), jelikož hotel nebyl ani zdaleka zaplněný. Náš pokoj se nacházel úplně nakonci, což nám nevadilo. Ke každému pokoji patří terasa nebo balkon s posezením. Uklízečka uklízela každý den, výměna ručníků a jedna pitná voda také každý den. Jediné co občas nefungovalo, byla karta od pokoje, která sloužila jako klíč, a tak jsme se museli do pokoje chvíli dobejvat :D. Klimatizace se může užívat dle libosti. Postel byla opravdu nepohodlná, polštáře malé a nebyl by den, kdy by nás nebolelo za krkem nebo záda.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Palm Beach je menší hotelový komplex, jídelna tedy byla menší s dostatkem míst venku i na terase. Snídaně byly bohaté - bagety, šunky, salámy, ovoce, volská oka, omelety, lupínky, prostě od všeho něco. Obědy byly velmi podobné večeřím, ale vždy se dalo něco vybrat. Z příloh tam bylo snad vše a vždy bylo z čeho vybírat. Samozřejmě i masa, zeleninové saláty, ovoce a skvělé dortíky nebo jahodová a čokoládová pěna. Pokud jste ale přišli o něco déle, jídlo už bylo studené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Do all inclusive se zahrnuje bar na recepci a bar u bazénu, bar na pláži je za poplatek. V rámci all inclusive máte nárok na různé nápoje včetně džusů, fanty, coly a alkoholických nápojů. Obsluha byla milá, vždy se usmívala, ale více na německé a arabské klienty než české. S přítelem jsme si také od místních prodavačů v hotelu koupili výlet na velbloudy, což byl krásný zážitek a trošku více na nás dýchla atmosféra Tuniska, tento výlet doporučuji. Výtka by snad byla pouze k úklidu. Stoly jak v jídelně tak u baru byly upatlané, na recepci i když je zákaz kouření se kouří o sto šest a arabové to klepou na zem a nedopalky nechají na stole, nikoho nevzrušují polité stoly od limonády, matrace u bazénu a na pláži také špinavé, jednou jsem dokonce dostala zašpiněnou matraci od krve a tak dále. Wifi funguje pouze na recepci a to pouze přes poledne nebo ráno, večer je wifi přetížená a padá a nemáte šanci se připojit. Co se týče hotelového bazénu byl velký, čistý a lehátek bylo všude dost i na pláži.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla nádherná, písčitá a moře čisté, teplé s pozvolným písčitým vstupem, prostě paráda, ale pouze první den. Poté se přihnali velké vlny, které pak byly celý náš pobyt a nahrnuly všechen písek zpátky do moře a odkryly velké kameny a bývalé rezavé tyče od slunečníků. Vstup do moře byl poté také přes velké kameny, takže když přišla velká vlna mohlo dojít k úrazu. Velké vlny sebou přinesly také trávy a moře pak bylo úplně černé, takže se tam nedalo koupat.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Prostě Afrika, všude nepořádek, ale s tim jsme počítali, a tak nás to nerozhodilo.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem z této dovolené je pozitivní. Zápory, které jsem popsala nám dovolenou nezkazili a pokud jste nenároční a k pohodlí Vám stačí sluníčko, krásné moře a celkem dobrá strava, určitě jeďte :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání