Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Palm Beach Club **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel můžu doporučit co se týče vybavení hotelů, pokojů, personál, jídlo vše bylo super! Byli jsme maximálně spokojeni. Máme krásné vzpomínky.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

První den jsme dostali apartmán pro 4 lidi dva páry, původně jsme měli mít 2 pokoje. Jednu noc jsme přenocovali v apartmánů s krásným výhledem na moře a pak jsme se na druhý den stěhovali do nových pokojů. Pro jistotu jsme o tom informovali i delegátku z ********* a ta vše zajistila. Pokoje byli čisté, každý den uklizené, nové ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Co se týče jídlo bylo si z čeho vybírat přílohy, hlavní chody, ovoce, zákusky a pití. Čekali jsme sice chvilku na talíře nebo na příbory, ale to je všude. Všechno bylo v pořádku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Všechno bylo v pořádku. Jen personál u baru byl chvilkami otráveny, ale nemůžeme se divit v takovém horku a za celou sezónu toho mají dost. Jsou na peníze, když jim dáte bakšiš hned se umívají po celou dobu pobytu na Vás.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Krášně čisté moře, uklizená pláž, lehátka k dispozici v dobrém stavu i madraci dostanete, když si řeknete.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu je pár obchůdku se suvenýry. Doporučujeme večerní tržnici Hammamet Jasmine - noční tržnice do půl noci. Najdete tam co hledáte. Dá se tam i s cenou smlouvam, ale pouze v obchodech kde nejsou pokladny - fixní ceny. Pokud jste dobří tak jako jsme byli mi nakopite spoustu věci za směšné ceny. Budou vám nadávat a stěžovat si, že mají plno děti, hypotéku atd. ale nesmíte se dát :-) pak stejně sleví a když ne hned vedle jsou další obchody kde vás vybízejí aby jste s němi smlouvali.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nejlepší dovolená! Byli to naše druhé líbanky :-) vřele doporučuji lidem co nemusí moc rušno, ale i tak jsme se bavili večerní šou s animátory. Je tam i diskotéka, ale my byli po celém dnu tak utahaní, že se těšili do postele. Na pláži je plno vodních sportů, a hotel nabízí také plno výletu za rozumnou cenu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání