Napsat recenzi

PRAVDA O HOTELU LE ZENITH

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 412x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Když opomenete tyhle věci super dovolená:

Málo lehátek na plaži

Nepříjemný personál v Lobby baru

Opakující se jídlo

všude mimo hotel Odpadky

Chování Ruských turistu v LE ZENITH

Nedostatek stolů v hotelu tzv. v Lobby baru!

alkohol co vás nikdy neopije :-D

Velké fronty na Jídle a hlavně u Grilu

ALE I PŘESTO FAJN DOVOLENÁ !!!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Řekl bych že ubytování odpovídá ceně ! Něčekej nějaký luxus! pozor na PROMO pokoje!

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo se opakuje po 5dnu pobytu už není co si dát! Grilované maso spálené naštěstí spoustu zeleniny a dobrá pizza ! all incusive dost chudý !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Pokud nejste Rus nebo Francouz tak musíte mít hezký obličej aby třeba v Lobby baru byli příjemní k Vaší osobě! Jejich Alkohol Vás neopije všechno chutná stejně at je to vodka nebo rum

Animátoři jsou opravdu super doporučuji pro Rodinu s Dětmi !!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře je nádherné,ale nedostatek lehátek na pláži kdo přijdě v 9:00 Ráno na plaž -leží jen na písku ! Každy ráno v 7 chodí dát ručník na lehátka tím mate místo rezervováno na celý den !! Bar na plaží je ubohej, protože ty sladké napoje mistní cola ,sprite a fanta Vám žižu neuhasí. Voda smrdí Jak desimfekce !!

Ale moře krásné !!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tunisané Jsou prasata takže prostě všude velký bordel !!! Ale po pár dnech si zvyknete !!

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Než jsem odjel na Dovolenou do Le Zenith Četl jsem zde Všechny recenze! Říkal jsem si že 100 lidí 100 názorů , ale je to prostě 3*** Hotel takže recenze jsou opravdu pravdivé !!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání