Napsat recenzi

Překrásná dovolená a "výkrmna"

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 836x
Recenze se líbila: 592 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud chcete bezstarostnou a klidnou (nepříliš aktivní) dovolenou, mohu jen a jen doporučit. Velmi příjemné prostředí hotelového komplexu, parková úprava, velmi milý personál a slušná hotelová pláž.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování v bungalovech, vybavení TV (nemají české programy, polské či ruské ano), WC, sprcha. Denně se uklízelo, denně výměna ručníků!!!!! Jediný problém byl v tom, že ručníky dopoledne uklízečka odnesla a nové dala až po obědě, takže problém při osprchování před obědem. Vyřešili jsme to tak, že jsme si každý nechal ve skříni jeden ručník z předchozího dne.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Před odjezdem jsme měli trochu strach, hlavně z jídla a služeb all inkluzive. Mohu všechny uklidnit - naprosto bez jakéhokoliv problému. Jídla dostatek, pokaždé pravidelně doplňovali, pokud určitý druh došel, tak přinesli něco jiného. Druhů jídla velmi mnoho. Je pravdou, že některá jídla stále dokola, takže po několika dnech stereotyp, na který nebyla chuť, ale denně bylo něco nového, z čeho bylo vybrat. Upřímně mohu říct, že jsem za 12 dnů pobytu nestihl ochutnat vše, co jsem chtěl... Jídlo bylo dostupné v jídelně (snídaně, obědy, večeře), nechodili jsme hned po otevření kvůli frontám, později už fronty nejsou a bylo vše vždy doplněno (chybělo snad jenom nějaké sladlé nebo určitý druh ovoce, např. hroznové víno). V průběhu dne, mimo tyto hlavní stravovací doby v jídelně, otevřen až cca do půlnoci snack bar, kde byla dostupnost cca 5 druhů jídel včetně pizzy, v jakémkoliv množství dle chuti. Také zmrzlina (zdarma jen některé druhy). Pití také žádný problém. Alko i nealko. Otevřeny dva bary, jeden na pláži (do 18hod), druhý v hotelovém komplexu (do cca půlnoci), alkoholické nápoje, míchané nápoje, víno, káva, pivo (vychlazené) - všeho dostatek. Pouze pivo dávají do malých kelímků, takže vášniví pivaři se dost naběhají, pokud chtějí trávit čas i u moře... Nealko v PET lahvích je možné brát s sebou na pokoj nebo na pláž v množství dle libosti.

Pokud jste v recenzích narazili na stížnosti na rusky hovořící klienty, tak je to pravda. To je při stravování jediné,co je nechutné. Nenažranci, hromady rozpatlaných zbytků, naberou si množství, které není schopen člověk sníst (ani tihle tvorové), neuvěřitelný bordel na stolech, bezohlední... No, vyhýbali jsme se stolům v blízkosti těchto dobytků, naštěstí je tam prostoru dost. Personál stoly průběžně uklízel, bylo vždy kam sednout k úplně nebo celkem čistému stolu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení slušné, personál nadmíru ochotný, uklízečky (když jim necháte na posteli pár drobných nebo pití v PET lahvi) udělají při stlaní nádherné dekorace včetně kvítků apod.. V tomto ohledu bych dal plný počet hvězdiček.

Z mého pohledu byla hrůza večerní animační programy. Denně jedno a to samé, no prostě hrůza. Ale dívám se na to z pohledu člověka nad 50 let, domnívám se, že mladým se to rozhodně líbilo. Tak tady jsem hvězdičky radikálně ubral a zprůměroval.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž relativně čistá (na tuniské poměry), v září nebyl s lehátky problém, pokaždé jsme je měli, ale nevím, jestli stačí v hlavní sezoně.

Moře po celou dobu čisté. Po několik dní větší vlny, ale aspoň byla nějaká "sranda". Pouze ti, kteří nechtěli mít mokrou hlavu plnou písku, se tomu vyhýbali.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu nic moc. Špína, bordel, odpadky. Omezovali jsme se na procházky v hotelovém komplexu, který je úzkostlivě upravený a čistý, nebo po pláži.

Ano, doporučuji návštěvu medíny a přístavu, ale tam se nechte dovézt taxíky. Před hotelem jich stojí stále dost. Jsou levné, chce to ovšem předem trochu smlouvat a dohodnout cenu před odjezdem!!! Mají taxu bez ohledu na počet lidí, takže stejná cena za jednoho pasažéra nebo čtyři, je lepší jet ve více lidech.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Co dodat, naprostá spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání