Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 753x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Rozhodně nedoporučujeme!!! Jsme tu od soboty 2.7. a velice se těšíme domů, jestliže nechcete být v zajetí rusky a arabsky hovořících občanů,koupat se obklopeni ženami v trojdílných plavkách a s šátky na hlavách jezdících i na tobogánech. Pít z plastových jednorázových kelímků, které vybírají z košů, recyklují opláchnutím vodou a znovu dávají do oběhu, složitě hledat čistý hrnek na kávu. Ráno vstávat v 5:00 (místního času) a jít zabrat lehátka, které vám následně v 10:00 obsadí arabsky hovořící občan i s vaším ručníkem a musíte mu vysvětlovat ,že to bylo vaše místo. Jíst každý den to samé jídlo a čekat na čisté příbory a dodání nového jídla a přitom sledovat ruského občana, jak snídá osm natvrdo uvařených vajec a šest sladkých langošů a jakékoliv ovoce vám sebere před rukou. Do restaurace již radši nechodíme,protože to tam vypadá jak ve zvěřinci při krmení dravých zvířat ale místo toho využíváme denní snack bar. Dnes se to tu pořádně zatáhlo a hotel je zároveň využíván asi jako veřejné koupaliště. Tento komplex je podle našeho názoru vhodný pro rusky a arabsky hovořící a zároveň jejich kulturou a chováním žijící občany!!!Což je patrno už z jeho názvu Samira Club a tomu jsme asi špatně rozuměli.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování hodnotíme za 3 chybí například fén.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na velkou obsazenost hotelu malý počet personálu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Žádná sláva.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 87 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Recenze s hrubkami? - 11. 7. 2016 13:52

Možná by bylo fajn opravit ty příšerný chyby v textu!!! reagovat

to tě nemusí zajímat: Re: Recenze s hrubkami? - 11. 7. 2016 18:42

a koho to s**e? reagovat

Patricia: dovolená - 18. 9. 2016 9:48

Tato recenze je určitě od rozmazlené rodinky z Prahy, co moc do exotických zemí necestuje. Tady jste přece v Africe. Stolování a mentalita místních lidí je tady přece na úplné jiné úrovni. Proč jste sem vlastně v této napjaté době jeli? No jo, šetřílkové. All exclusiv na 10 dní za 9000kč, kdo by odolal. Pak se ale není čemu divit. Třeba úrovni služeb, obsazenosti hotelu, klientele. Češi letos přece jezdili úplně jinam a nevystavovali své rodiny takovému riziku jaké teď v Tunisku je. reagovat

Šárka: Re: dovolená - 14. 3. 2017 20:19

Vazena pani nebo slečno Patricie nas dovolena v této destinaci stála 40.000 kč pro dva dospělé a jedno dítě 8 let takže uràžky typu že to bylo levné asi nejsou z Vaší straně na místě. Paní Jano asi má paní Patricie pravdu že jste malinko zhýčkaní protože dle datumu jsme tam byly ve stejnou dobu a vzhledem k tomu, že do 6.7.2016 probíhal ramadán nebyl v této destinaci jedinný místní člověk po skončení jejich svàtku už ano a že se u stolovàní chovali jako prasata je bohužel pravda, ale stím nic nenadělàte všude je něco. Za nás naprostá spokojenost v pět jsme nevstàvali a lehatka na plaži jsme sehnali vždy , animátoři klobouk dolů od rána do půlnoci skvělí, jidlo se doplnovalo jak to jen šlo a chutnalo nám, ovoce sice mín , ale dalo se,, kluci číšníci se snažily za nas vše v pořádku rádi vzpomínáme a na závěr žádné riziko tam nebylo :) reagovat

Daniela: Re: Re: dovolená - 4. 6. 2017 15:17

Já musím s touto odpovědí souhlasit,Afrika je Afrika. Já,osobně,jsem v Samiře byla bez manžela 3X,po čtvrté jsem ho vzala konečně sebou a i on prohlásil,že by se sem ještě chtěl podívat. Pravda,před atentátem byly snídaně o dost bohatší,ale to je snad jedinné,na co bych měla námitky. V tomto hotelu jsme se večer nikdy nenudili. Můj chlap by si nikdy nešel s davem zatancovat na podium,ale tady se to animátorům povedlo vždy,zkrátka jsme si vždy skvěle zabékali.Co se týká bufetu,tohle nemáte ani v Egyptě v 5 hvězdách,ukažte mi hotel,kde máte takhle dlouho otevřený bufet s čerstvým,výborným jídlem a nanuky v ceně.Vybavení pláže tedy o dost vylepšili,opravdu jedinné zhoršení jsem viděla ve snídaních,ale což,nevadí.Já myslím,že pití ,alkohol,byl dobrý výběr,balené vody kolik chcete a ještě si vyberete mezi bublinkovou a bez. Já se sem určitě zase vrátím. reagovat

Sarka: Dovolena - 14. 3. 2017 20:22

A letos fičíme do Egypta a už se moc těšíme :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání