Napsat recenzi

Cena odpovídá poskytovaným službám

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 676x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Tunisku jsme byli na dovolené poprvé, takže jiné destinace a hotely nemohu porovnávat. Mohu srovnat pouze s Egyptem a myslím si, že tříhvězdičkové hotely v Egyptě poskytují služby o hvězdičku lepší. Ale v celku jsme byli spokojeni, recenze o hotelu jsou pravdivé. Co mě překvapilo bylo, že ráno a k večeru docela dost foukalo a že na konci června mělo moře jen 20 stupňů.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování odpovídalo popisu CK, jediné co nefungovalo byla klimatizace, ale po nahlášení na recepci okamžitě přišel technik a klimatizaci zprovoznil. Úklid každý den. Koupelna už měla něco za sebou.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Služby all inclusive jsme čerpali ihned po ubytování. Jinak 1. den - nadšení, 2. den - co je nového ?, 3. den - hm, co si dáme, pořád žádná změna, 4. den - ach jo zase to samé ???, 5. den - ještě že mají bagety a máslo, 6. den - z nabídky se už fakt nedá nic vybrat.

Co velmi oceňuji je, možnost vyzvednout si kdykoliv balenou perlivou nebo neperlivou litrovou lahev minerální vody.

Zmrzliny nám nechutnaly, pizza je dělaná ze zbytků od snídaně.

Pozor tzv. džusy jsou přeslazené umělé koncentráty, které si můžete zředit vodou, ale nedoporučuji vodu z barelu v jídelně. My už jsme pili jen balenou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál velice ochotný. Číšníci v restauraci i na baru se snažili. Pro děti každý den minidiskotéka. Program pro dospělé jsem už viděla lepší. Folklorní večer ubohý, 2 dámy tančily arabské tance, ale děvčata z animace tančila stokrát lépe. K tomu hudebníci s bubnem a píšťalou, kdy zpěvák byl úplně mimo rytmus.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře ze začátku studené, v půlce pobytu bouřka. Po bouřce moře teplé a vlny. To sebou přineslo trávu a mořské řasy. Ale alespoň byla zábava. Ryby ani jiná mořská havěť nebyla.

Pláž se slunečníky je ohraničena lany, takže otravní prodejci k vám nemohou.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Tunisko by byla velice pěkná země, ale asi povahou lidí, jejích stylem života a přístupem ke všemu, je to jedna velká skládka. Byli jsme jak ve starém Hammametu tak v novém Hammamet Jasmin. Staré město je jako celé Tunisko rozbité, rozestavěné a špinavé. Hammamet Jasmin (došli jsme pěšky) je novější, ale i tak zde páchla moč, byly zde rozestavěné nebo opuštěné budovy a vvšudypřítomné odpadky. Ve starém i novém městě se dá smlouvat.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Znovu bych do Tuniska neletěla, raději si připlatím za Egypt a vím proč.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání