Napsat recenzi

Nesrine ano, Tunisko ne

Recenze hotelu Nesrine Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S hotelem jsme byli velmi spokojeni. Pěkné ubytování v udržovaném hotelu s každodenní pokojovou službou. Pěkné zahrady plné pestrobarevných květů a jiných okrasných rostlin lemují celý hotelový komplex. Strava byla velmi chutná, výběr jídel byl dostatečný. Pláž byla čistá, bez řas a jiných naplavenin, pravidelně uklízená. Moře bylo průzračně modré s příjemnou teplotou. Druhou věcí je však odlišná kultura, smýšlení a zvyky zdejších obyvatel, které nám celý pobyt mírně znepříjemnily.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

S ubytováním jsme byli spokojeni. Měli jsme pokoj v přízemí s malou terasou a výhledem na bazén. V hotelu fungovala pokojová služba a denně byly vytřené podlahy, ustlané postele a čisté ručníky smotané do nejrůznějších tvarů. Mokrá podlaha dlouho usychá, což samozřejmě není vinou hotelu, ale zdejšího klima.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla velmi pestrá. V době snídaně, obědu i večeře bylo na výběr z mnoha druhů chutného jídla. Najdete zde studené mísy plné různých zeleninových salátů, ryby, sýry, různé druhy masa, zajímavé přílohy, krájené ovoce, zmrzliny, moučníky, atd. Na výběr je i několik druhů pití, káv a alkoholických nápojů. V době mezi hlavními jídly byl k dispozici podstatně menší výběr pochutin, většinou sladkého pečiva, kousků pizzy či malých obložených baget. Pitný režim s větším výběrem alko i nealko nápojů naplno funguje pouze v baru u bazénu. V plážovém baru dostanete maximálně pár druhů sodovky a pivo. Dávám hvězdu dolů za omezený přístup k jídlu v období mimo snídani, oběd a večeři a za malý výběr nápojů v plážovém baru. Na druhou stranu v době hlavních jídel jste se mohli najíst do sytosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Každodenní úklid pokoje byl samozřejmostí. Obsluha v restauraci byla příjemná. Hotel nabízí širokou paletu animačních aktivit od plážového volejbalu, přes aqua-aerobic, až po lukostřelbu. K dispozici je volně přístupný tenisový kurt, který však není příliš udržovaný a také minigolfové hřiště. V prostorách recepce máte možnost připojení k Wi-Fi a každý večer probíhá na pódiu u pláže "zábavné" vystoupení animačního týmu. Hotel nabízí také několik fakultativních výletů, ale když půjdete přímo do města a domluvíte se s provozovatelem té dané atrakce, dostanete nesrovnatelně lepší cenu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla čistá, každodenně uklízená, udržovaná. Moře bylo čisté a přímo nadpozemsky modré bez jakýchkoliv naplavenin, řas i ostatní havěti. Zkrátka písek a voda.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu je pár stánků se suvenýry, pár nočních klubů a pár dalších hotelů. Taxi vás za neveliký poplatek hodí přímo do Hammametu, kde si můžete omrknout zdejší památky a obchůdky, ale popravdě není moc o co stát. Pro mě to znamenalo jen víc dotěrných Tunisanů v mé blízkosti.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel super, jídlo super, pláž super, moře super. Celkový dojem však podstatně ovlivnilo neustálé dotírání desítek neodbytných pouličních a trhových obchodníků, kteří se vám bez přestání snaží vnutit kdejakou veteš, o kterou vůbec nemáte zájem. Jakmile ale poznají, že je jejich nátlak marný a vy projevíte svůj nezájem, stanou se rázem nepříjemnými a mnohdy až agresivními. Z tohoto důvodu dvě hvězdy dolů. Zlatá Evropa.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání