Napsat recenzi

Doporučuji

Recenze hotelu Nesrine Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 362x
Recenze se líbila: 301 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Nesrine - pokoj Hotel Nesrine - pokoj
  • Hotel Nesrine - koupelna Hotel Nesrine - koupelna
  • Hotel Nesrine - dětské hřiště Hotel Nesrine - dětské hřiště
  • Hotel Nesrine - cesta k pláži Hotel Nesrine - cesta k pláži
  • Hotel Nesrine - plážová kavárna Hotel Nesrine - plážová kavárna
  • Hotel Nesrine - pláž Hotel Nesrine - pláž
  • Hotel Nesrine - minigolf Hotel Nesrine - minigolf
  • Hotel Nesrine - pláž Hotel Nesrine - pláž
  • Hotel Nesrine - grilované ryby Hotel Nesrine - grilované ryby
  • Hotel Nesrine - výběr zmrzlin Hotel Nesrine - výběr zmrzlin
  • Hotel Nesrine - animační program Hotel Nesrine - animační program
  • Yasmin Hammamet - výlet pirátskou lodí Yasmin Hammamet - výlet pirátskou lodí

Hotel střední úrovně, jídla rozmanitá nabídka a všeho dostatek, úklid pravidelný, personál vstřícný.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Na fotkách je to samozřejmě přikrášlené a na pokojích je vidět, že je hotel a jeho vybavení už dlouho používané, ale žádná katastrofa. Když nejste hnidopich a jedete si užít volno, teplo, moře, tak je to fajn. Na pokoji dovolenou netrávíte.

Dali jsme na doporučení, nechat pokojské na polštáři nějaké to euro a měli jsme nejen čisto, ale každý den krásně poskládané/vytvarované ručníky, někdy i s kytičkami. Milé.

Hotel je rozlehlý, pokoje jsou rozmístěné v různých budovách. Byli jsme rádi, že nebydlíme v přízemí u bazénu. ;-)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

S all-inclusiv v podstatě můžete jíst od rána do večera. Všeho bylo vždy dost - když jsme přišli později, vždy se průběžně doplňovalo. Každý den bylo něco navíc - ráno venku čerstvé palačinky nebo vejce, v poledne občas čerstvá ryba, večer kuchař připravoval v jídelně na počkání cosi taky - už si nevzpomínám. Salátu habaděj, několik druhů jídel, příloh, obrovská pánev s kuskusem s masem nebo zeleninou nebo potvůrkami, dezertů bezpočet, dopoledne na pláži meloun, odpoledne u bazénu káva s nějakou tou sladkostí pro děti a někdy i něčím navíc (např. hranolky nebo pizza). Do hotelu se prý chodí stravovat delegáti cestovek ze širokého okolí a jiných hotelů. S jídlem naprostá spokojenost!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Je vidět, že hotel není fungl nový, ale vše je zachovalé, čisté, pěkné.

S personálem nikdy žádný problém - všichni ochotní a milí.

Každý den se něco děje - tancování, představení místních "umělců" nebo mají animátoři připravený program či soutěže nejen pro děti. Kdo se rád zapojí, má o zábavu postaráno každý den. Kdo chce klid, nemusí ho to rušit, pokud nemá pokoj u bazénu.

U pláže minigolf, beach-volleyball, v plážové kavárně kulečník, v areálu hotelu tenisový kurt.

Vše fajn!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž prostorná, písečná, lehátek dostatek, samozřejmě zdarma. Plážový bar v dosahu, kde v rámci all-inclusiv je stále pití dost. Když nechcete být obtěžováni plážovými obchodníky, stačí zůstat ležet za špagátem - tam oni nesmí. Jak vystrčíte paty, už je jich tam jak komárů. :-)

Občas ráno na pláži binec z moře, ale po prvním zkaženém dojmu, kdy jsme si mysleli, že jde o nechutný velbloudí trus, nám bylo vysvětleno, že je to jakýsi "květ" mořských řas. Jen snad jeden den nikdo neprohrábl touto náplavou cestu do vody - jinak OK.

U břehu plave spousta malinkých rybiček - byli jsme rádi, že jsme nezapomněli na brýle a šnorchl.

Na pláži spousta možností zábavy - paragliding, nafukovací plováky - stojí za vyzkoušení.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je sice pár desítek metrů od moře (asi 350), ale jde se k němu krásnou květinovou uličkou mezi ostatními hotely, která je soukromá. Takže se nemusíte bát opět otravných trhovců. A nemusíte ani z hotelu ven, kde je jen rušná ulice. Přímo u hotelu je i obchůdek, kde se dá pořídit všechno možné - od pití, zmrzky, přes suvenýry až po chybějící oblečení nebo nafukovačku.

Do centra Hammametu je to kousek busem nebo taxíkem. S dětmi si obrňte nervy - ten neustálý nátlak trhovců - nic pro mě. Mezi Hammametem a hotelem jen sucho, špína, smrad. Tunisko není nijak krásná země - aspoň z mého pohledu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Chtěli jsme takovou dovolenou zažít a naprosto splnila naše očekávání. Můžu jen doporučit. Osobně mě ale Tunis nenadchnul a po druhé mě to tam určitě neláká. Ale na naši dovolenou tam budeme určitě vzpomínat v dobrém.

Doporučuji dokoupení výletu - nebojte se sjednat si jej jinde, než u delegáta - obchodníci chodívají občas do hotelu na recepci, kde se s nimi dá domluvit. Například výlet pirátskou lodí z přístavu - pecka! Možnost vidět delfíny (to se nám bohužel nepoštěstilo) a krásné medůzy na moři, navíc koupání u lodi - zážitek. Další výlety byly například za památkami atd. Určitě to stojí za to - jinak se tam toho moc dělat nedá.

P.S. - pozor na letišti po příletu: byli jsme překvapeni luxusem, který se nabízí, že Vám pomůžou s kufry do autobusu - přihrnou se k vám chlapíci pěkně oblečení a my v domění, že je to servis letiště, jsme si nechali kufry vyškubnout z ruky. Jenž u autobusu vám je pak nechcou málem vrátit, než jim dáte "money, money". :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 29
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání