Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce recepce
  • pláž pláž
  • bar bar

Dovolená v tomto hotelu se mi moc líbila. Byla jsem zde s přítelem a byli jsme oba spokojení.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Do hotelu jsme přijeli asi v jednu ráno a bez okolků nás ihned ubytovali. Měli jsme tzv. promo pokoj, který je trošku horší než standardní. Ale nám bohatě stačil, protože jsme tu pouze přespávali. Bohužel jsme nevychytali výhled z balkónu, který byl otočený k různým větrákům a výparům z kuchyně. Po celý den bylo slyšet mlácení talířů, které jsme ale za chvíli přestali vnímat. Pokud by jste ale měli s tímto promo pokojem problém, personál Vám jej ochotně vymění za lepší.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

V hotelu jsme strávili 12 dní, takže nás za tu dobu jídlo omrzelo. Každopádně bylo vždy z čeho vybírat. Každý den byli v podstatě ta stejná jídla co se týče salátů, zákusků apod. Ale pokaždé byla nějaká jiná jejich tuniská specialita (většinou ostrá) a venku stáli kuchaři, kteří každý den vařili nebo smažili něco jiného. Na tyhle jídla venku většinou byla velká fronta. Na snídaní dělala paní každý den omeletu. Jinak bylo na výběr z mnoha omáček, marmelád, brambor, párků, vajíček, baget a sladkého pečiva. Mně osobně moc chutnala jejich bábovka. Na oběd a na večeři bylo v podstatě to stejné. Já si nejvíce oblíbila špagety, které doporučuji těm, kteří neradi experimentují s jídlem. Velké mínus bylo jejich maso. Ryby byli moc dobré a s kostmi se počítá, ale oni je měli i v kuřecích nudličkách. Všude samé kosti a šlachy. Jeden den ale dělali výborné hamburgery, kde naštěstí kosti v mase nebyli. Ohledně pití to bylo následovně: Ráno byli k dispozici džusy a voda, džusy se dali pít jenom když je zředíte vodou. Mohli jste si nalít čaj, kafe nebo kakao. Na oběd a na večeři fungoval bar, kde jste si mohli dát colu, fantu, sprite, džusy nebo třeba víno. Problém byl hlavně ve skleničkách, byli hrozně malé takže jsme si rovnou brali po dvou a bylo jich málo, takže neustále kolem běhali číšníci a sbírali je ať už jste měla dopito nebo ještě na jeden lok. Během dne dělali kuchaři na svačinu sendviče a odpoledne někdy takový sladký zákusek. Hodně často tam také stál kuchař, který vám za dva dináry udělal palačinku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

V hotelu jsou dva bazény, oba dva jsou krásné a čisté. Lehátka k nim jsou zdarma a je jich vcelku hodně, ale kdo dřív přijde ten dřív mele. Ohledně sportu je zde k dispozici například mini golf, dva tenisové kurty zdarma, které jste mohli využít v podstatě kdykoliv. Další sportovní aktivity měli na starosti animátoři. Hrál se petanque, šipky, volejbal, lukostřelba, vodní pólo, vodní basket, pořádali se soutěže ve skoku do vody apod. Každý večer se hromadně tancovalo na ty stejné písničky. Prvně pro dospělé a pak pro děti. Animátoři pořádali také vystoupení v divadle. Pořádali divadelní hry ve francouzštině, nebo taneční vystoupení. V hotelu je také diskotéka, dostupná i veřejnosti. My tam byli jenom jednou ke konci pobytu, protože jsme o ní nevěděli. Ta atmosféra byla suprová. Chodili sem i animátoři, se kterými byla sranda, umí skvěle tancovat. Jenom pozor na sekuriťáky, kteří to tam hlídají. Jakmile uvidí, že tancujete s pitím v ruce, vrhnou na Vás škaredej pohled a pití vám položí na stůl:D Z personálu mám hodně smíšené pocity, většina z nich byla milá, ale občas hodně drzá. Uklízečky byly fajn, každý den usměvavé. Vždy hezky uklidily. Pokud jste světlovláska, připravte se na velkou, někdy až otravnou pozornost číšníků a barmanů:D Pokud se chcete opít tak si s sebou alkohol vezměte. Koktejly zahrnuté do all inclusive nejsou moc dobré. Vždy tam dají nějaký slabý alkohol a naplácají do toho různé druhy džusů. Mají dobré pivo ale dávají je do malinkých kriglíčků. V jedné recenzi se psalo, že tu nebyla k dispozici voda. To není pravda. Z kohoutků je voda nepitná ale v baru byla vždy k dispozici. Občas se našel barman, který vám vodu natočil i do flašky.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla pár minut od hotelu a většinou byla čistá až na pár dnů, kdy bouřka vyplavila na břeh nepořádek. Nám to v žádném případě nevadilo, protože byly aspoň pořádné vlny, na kterých jsme se vyblbli. Postup byl pozvolný. Lehátka byla většinou všechna zabraná, ale když si tam ráno dáte ručník máte vystaráno. V rámci all inclusive si můžete dát na pití sprite, colu nebo fantu. Ostatní se platí. Na pláži se občas objeví nějací obchodníci, ale nejsou dotěrní. Je zde hodně atrakcí a kousek od pláže je aquapark, který jsme my nevyužili ale animátoři vás na něj budou lákat.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tunisané si moc nepotrpí na pořádek, takže jsou všude možně poházené odpadky. Dvakrát jsme se vydali na trh taxíkem (cca za 7 TND). Některá místa byla opravdu Krásná, ale co mě opravdu dostalo byli hladovějící a mrtvé kočky ležící na cestě. Tržnice hlavně pro silné nátury, kteří rádi smlouvají o ceně.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nebyla jsem na dovolené pěkně dlouhou dobu, takže jsem pochopitelně nadšená. Hotel Le Zenith, není pro puntičkáře, ale je pro normální lidi, kterým jde hlavně o to užít si dovolenou a moře. Hotel má nějaká mínus, ale ty jsou naprosto zanedbatelné. Hlavní je s kým na dovolenou jedete :-) Když jsme odjížděli domů, bylo mi z toho smutno, užijete si tu spoustu srandy :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání