Napsat recenzi

Příjemný stylový hotel s atmosférou

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 792x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelový pokoj pro 2 hotelový pokoj pro 2
  • bazén v atriu hotelu a za podloubím už je moře bazén v atriu hotelu a za podloubím už je moře
  • bazén trochu zblízka bazén trochu zblízka
  • pláž se slunečníkyskarzd pláž se slunečníkyskarzd

Čistý, stylový hotel s geniem loci. Má tu typickou arabskou atmosféru, která ake neobtěžuje, naopak připomíná turistům kde jsou.

V neosobním super moderním 5 hvězdičkovém hotelu můžete bydlet v New Yorku, v Bangkoku no prostě kdekoliv, sterilní super hyper bez atmosféry a zážitků.

Tady je to jiné hned po vstupu do haly vidíte typické arabské ornamenty, maurskou kavárnu, milý personál. Prostě super, jezdím sem od roku 2009 a nechci jinam. Ano njdou se takový, kterí si myslí, že se z nich všichni po... a budou je obskakovat, ale za ty ceny za které sem jezdí mohou být rádi, že mají all inclusive!!

To že o víkendu do hotelu jezdí místní a celé rodiny je trochu rušivé pro turisty, ale alespoň se sznámí s tím jak si tu žijí, Obžerství a exhibice bohatství, alespoň o víkendu a pak zase pokora. Je to zajímavé.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pohoda, čisté skromné, ale dostačující, na pokoji člověk tráví pouze noc, jinak je na pláži nebo na výletě.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Pestrá a každý si může vybrat, pravda pokud se někdo řídí heslem, že když si to zaplatil tak si uděklá s žaludku mrzáka, a každý den si od všeho nandá tochu, tak má pocit že jídlo je pořád stejné. Ale posuďte sami je normální mít na talíři špagety s kečupem a vedle too na stejném talíři pečené maso a rýži !!!! Lidi jsou čuňata a pak si stěžují.

To samé zákusky, dělají výborné řezy, vzít si jich můžete kolik chcete, ale když si jich někdo nandá na talíř 10 !!! a pak 4 sní a zbytek nechá tak bych ho nakopala do p....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybaveni dostačující, kulečník, wifi, aerobic, voleyball, fortball, masáže , obchody vše v areálu hotelu. Prsonál milý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nejlepší a nejbližšší kterou jsem kde měla, boží.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Možnost dojet levně taxi do nové mariny, nebo staré mediny a tam se courat po obchůdkách nebo hospůdkách, parcích a nasávat atmosféru.

Kdo je nákupčík, tak si zde pořídí i mnoho zajímavých věcí, koření, tradiční zboží, ale i takové ty hodně podobé originálx z turecka :) Každý co chce.

Pro děti je v nové marině Hammamed Yasmin takový trochu disneyland, takže taky se zabaví.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pokud jedu na dovolenou 10-15 dnů, kde si chci odpočinout vykoupat se v moři a prostě jen tak relaxovat nepojedu už nikdy jinam. A pro ty nevěřící, jen uvádím, že mám sježděnou Austrálii, Ameriku, Indonésii, Brazílii, takže nejsmem žádný blbec a mám s čím srovnávat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání