Napsat recenzi

Překvapivě fajn dovolena

Recenze hotelu Aziza Thalasso **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Práve se zde nacházíme (09/23) a jsme mile překvapeni. Poměr cena kvalita je v tomto případě víc než příjemný. Velké plus je, že hotel je adults only.

Ubytování  průměrně (4/5)

Vykomunikovali jsme si pokoje mailem ještě před příjezdem. Věděli jsme, že přiletíme v noci a to standardně zůstávají ty nejhorší pokoje. To se potvrdilo, protože druhá dvojice právě takový dostala a další den strávili výměnou. Náš pokoj je přesně dle fotografií v e-katalogu. Jediné minus jsou postele. Matrace jsou sami o sobě pohodlné, ale klouzou po posteli. Klimatizace je funkci a v pohodě. Překvapivý je i tlak vody. Málokdy v těchto zemích bývá jako v Evropě.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Tady za pet hvězd. Velký výběr všeho, všechno chutné. Snídaně se trochu opakuji, na druhé straně ale, co vymslet? Je tady všechno, vjece na x způsobu, salámy, sýry, palačinky, ovoce, muesli, zrní.... Na obed i večeře vždy griluji - maso, rybu a neco jejich. Na bufetu jsou pak další jídla a přílohy na výběr. Nápoje taky fajn. Kromě rumu. Ale mají slušný víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel evidentně prošel rekonstrukcí. Odahujuli 5-7 zpět. Takže se to dá, ale některé kousky už nesou známky opotřebení. Ovšem no dramatického. Obsluha je super. Zatím jsme nepotkali nikoho nepříjemného.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je s jemným pískem a s postupným vstupem. Jen po cca 15 m je velký balvan. Není ostrý, ale když zakopnete nebo vás vezme vlna, koleno to pozná. Prostor určený pro plavání konci hned za tím balvanem. Pláž by mohl být lepší, ale s tou toho moc nenadelaji. Je lepší ležet u bazénu a chodit se koupat. Lehátka všude zdarma. Osušky na depozit 20 DN.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Není to takový bordel, jak jsme očekávali.

Kousek od hotelu je restaurace s výborným hodnocením, kam plánujeme jít na veceri a taly market, pokud je něco třeba. Hotelový market je samozřejmě dráhy.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Za pobyt na 8 dní pro 2jsme platili 23000. Za ty peníze jsme nic moc neočekávali, ale jsme opravdu mile překvapeni. Další návštěvu nezavrhujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání