Napsat recenzi

Royal Horizon Baobab

Recenze hotelu Royal Horizon Baobab Hotel **** (Senegal - M'bour - La Somone)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 21 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotelový komplex se nachází v nádherné udržované zahradě v blízkosti pláže. Velmi pestrá strava, výborný animační tým a programy. Milí a usměvaví zaměstnanci.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni v těsné blízkosti zadního bazénu. K hlavní restauraci cca 2 minuty chůze. Pokoje jsou starší ale každý den uklizené a čisté. K dispozici je menši lednice, safe, každý den láhev pitné vody - voda z kohoutku není pitná. Na terase lehátko a malý stolek.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Velký výběr nápojů (výborné džusy, automaty na kávu a perlivé nápoje) a jídel - ovoce, zelenina, pečivo, saláty, dezerty, masa. Každý den je na výběr něco nového, tematické večeře (např. senegalská, asijská, středoevropská, ...) Polévky pouze k večeři.

1x za pobyt možnost navštívit restauraci á la carte (je nutné se objednat předem).

Oběd si lze dát i u zadného bazénu avšak s menším výběrem.

Jediná výtka se týká tepelné úpravy některých mas - kuřecí a hovězí bylo během našeho pobytu v pár případech nedodělané - kuřecí nešlo od kosti, hovězí tuhé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení hotelu je na velmi slušné úrovni. K dispozici je dostatek lehátek a slunečníků u obou bazénů i podél plaže.

Za plážové ručníky se skládá kauce 15 € / ks, ručníky je možné každý den vyměnit za čisté (9.00 - 18.00)

Skvělé animační programy - během dopoledne i odpoledne - volejbal, šipky, aquazumba, jóga, fotbal, vodní pólo, bubnování s ochutnávkou místních míchaných drinků, lukostřelba, 1x za pobyt jízda na katamaránu.

Každý večer perfektně připravená taneční show - animátoři z Latinské Ameriky. Nepovinný barevný dress code - např. pondělí bílá barva.

V areálu je možné si zahrát stolní tenis, petanque.

Personál hotelu byl vstřícný. Bohužel, hosté z Francie byli v některých případech upřednostňováni.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž čistá, každodenně udržována. V moři se na některých úsecích nachází velké kameny sloužící jako vlnolamy. Kdo se chce vyblbnout ve vlnách, má možnost na pláži vpravo od hlavní restaurace.

Nevhodné pro šnorchlování.

Vodní sporty - windsurfing, kiting, apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Městečko Somone se nachází pár minut chůze od hotelu. Je zde směnárna, obchod se sim kartami, lékárna a trh, kde můžete usmlouvat zboží za velmi přijatelné ceny.

Nečekejte však čistotu a pořádek na ulicích.

Počítejte s tím, že majitelé obchodů vás budou lákat do svých krámků a na každém rohu natřefíte na žebrající hochy, kteří však nejsou senegalského původu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Dovolená předčila naše očekávání!

Hotel i cestovní kanceláře nabízejí různé výlety (Dakar, Mušlový ostrov, Růžové jezero, rezervace Bandia, návštěva vesnice a školy,...).

My jsme využili služeb místního Baboua, který mluví česky a výlety má levnější a zážitky z nich byly nezapomenutelné (safari, vesnice a škola)!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání