Napsat recenzi

Celkově spokojenost, vzhledem k nákupu na last minute

Recenze hotelu Sunny Garden Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 530x
Recenze se líbila: 370 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • apartmány - pohled z jídelny
apartmány - pohled z jídelny
  • večerní pohled na bazén z našeho balkonu večerní pohled na bazén z našeho balkonu
  • pláž ráno pláž ráno
  • pláž večer, v pozadí ostrov  Kefalonie pláž večer, v pozadí ostrov Kefalonie
  • večeře večeře

Na dovolené se nám líbilo, byli jsme v celku spokojeni, zejména vzhledem k tomu, že jsme pobyt koupili za velmi výhodnou cenu. V případě nákupu za plnou cenu by zřejmě převládlo rozčarování.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování pěkné, vcelku čisté až na malé detaily. Zpočátku úklid denně, ke konci pobytu, už nebylo poznat, zda se uklízelo a úklid spočíval jen ve vynesení odpadkový košů. Zabitý hmyz v koupelně ležel několik dnů. Ale postele byly vždy čisté a teplá voda tekla denně v každém čase, to nám ke spokojensti stačí, v pokoji člověk stejně jen spí.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo nás asi zklamalo nejvíce. Četli jsme před odletem spousty recenzí, kde jídlo všichni chválili, proto jsme asi očekávali víc. Ne, že by jídla bylo málo, ale chybělo mi hlavně ovoce. Měli jsme k obědu vždy jen hrozno (velmi nevábně vypadající, se spoustou shnilých kuliček) a k večeři opět hrozno a meloun (o ten se často bojovalo,někdy doplnili, někdy ne).Také jsem se těšila na ryby a zeleninové saláty, obojího bylo málo a pořád stejné. Jinak jídlo bylo dobře dochucené, nejlepší asi těstoviny. Dojem trošku kazilo to, že se neustále opakovaly suroviny v různě zapečených jídlech a člověk pak má pocit, že jí zbytky. Ale hlady jsme netrpěli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení v pohodě, nic nám nechybělo, personál milý (až na otrávené ukízečky)

V pokoji postele, vestavěné skříně, zrcadlo, fén, ručníky. Malá vybavená kuchyňka s varnou konvicí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž písčitá, voda překrásná, teplá, jednoznačně nejkrásnější, jakou jsme kde zažili.

Od hotelu je 450 m, klidnou cestou asi 5-10 minut. Lehátka + slunečník za 6 EUR. Večer na pláži trošku obtěžují toulaví psi, ale to je asi v celém Řecku.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel na okraji městečka, takže v klidném prostředí, přitom do centra je to kousek max. 15 minut. Supermarket kousíček od hotelu, asi 150 m. V městečku vše, nač si člověk na dovolené vzpomene .

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově jsme byli spokojeni. Problém byl snad jen s velmi hlučnými hosty z Polska, kteří i o půl 2 v noci skákali do bazénu a hulákali z plných plic, takže pokud dostanete pokoj s okny přímo na bazén, moc se nevyspíte. Také delegát cestovky je tam naprosto zbytečný, nic se nedozvíte, dokonce při odletu ani netušil, že je na zpáteční cestě mezipřistání v Brně. Vypadalo to tak, že se do našeho hotelu chodí jen najíst. Jinak se sem po nějakém čase určitě zase vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Kormoranos - 25. 9. 2015 22:04

Vrátili jsme se před týdnem a byli jsme moc spokojeni. Od dvou hvězd nelze očekávat žádné zázraky :-) Recepční a servírka v jedné osobě mluvila anglicky a večeře byly výborné --- tři chody. Předkrm a hlavní jídlo jsme si vybírali ze tří jídel z českého menu. Dezert vždy zmrzlina. Takže info pro ostatní ,,, nenechte se odradit reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání